Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κόλαφος» ο Μάνος Δασκαλάκης εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ρώταγε τους δημοσιογράφους τι ξέρανε για την Τζωρτίνα & είχε εξωσυζυγική σχέση!» (Video)

«Η Ρούλα είπε στον πατέρα μου "αν με πάρουν θα τον πάρω μαζί μου"»

31 Ιανουαρίου 2023 14:21
«Κόλαφος» ο Μάνος Δασκαλάκης εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ρώταγε τους δημοσιογράφους τι ξέρανε για την Τζωρτίνα & είχε εξωσυζυγική σχέση!» (Video)
Πηγή φωτογραφιών: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στις συνθήκες απώλειες της πρωτότοκης κόρης του, Τζωρτζίνας, αλλά και στον γάμο του με την εν διαστάσει σήμερα σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε σήμερα στην κατάθεσή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας της άτυχης 9χρονης. Παράλληλα, όπως μετέδωσε η εκπομπή Super Katerina του Alpha, όταν ο Αλέξης Κούγιας άρχισε να διαβάζει το κατηγορητήριο και να αναφέρει τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, που φέρεται να τη δολοφόνησε, έβαλε τα κλάματα.

Ο μάρτυρας χωρίς ποτέ να κοιτάξει την Ρούλα Πισπιρίγκου που κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης τους, αναφέρθηκε εκτενώς στο γάμο του με την 34χρονη την οποία αποκαλούσε συνεχώς «κατηγορουμένη». Μάλιστα, αρκετές φορές την χαρακτήρισε «υπόδειγμα μητέρας, η οποία δεν άφηνε απεριποίητα τα παιδιά της και ήταν επάνω σε αυτό», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Υπήρξε ένας τσακωμός με την κατηγορουμένη για μια εξωσυζυγική σχέση»

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέβηκε μετά τις 12:00 το μεσημέρι στο βήμα του μάρτυρα και άρχισε να καταθέτει:

«Συνάψαμε γρήγορα σχέση και αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί, όπως και έγινε στις 31/10/2013 με τη Τζωρτζίνα μας. Ήταν πολύ καλή μητέρα, τουλάχιστον αυτό έδειχνε σε όλους μας. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Μετά γεννήθηκε η Μαρία Ελένη. Υπήρξε ένας τσακωμός με την κατηγορουμένη για μια εξωσυζυγική σχέση. Σε αυτό τον τσακωμό άκουγε η Τζωρτζίνα και πήρα το παιδί και το άλλαξα δωμάτιο.

Επειδή εκείνη συνέχιζε και εγώ δεν ήθελα το παιδί μου να βλέπει τέτοια, της έριξα ένα χαστούκι. Έφυγα από το σπίτι. Μετά πληροφορήθηκα από την αδελφή της ότι το βρέφος μας είχε πρόβλημα. Το παιδί ήταν παγωμένο και η κατηγορούμενη του έκανε μαλάξεις. Πήγαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας ανακοίνωσαν ότι και το βρέφος μας απεβίωσε».

Συνεχίζοντας την κατάθεσή του στη δίκη ο Μάνος Δασκαλάκης, αναφέρθηκε στο θάνατο της Ίριδας για να τονίσει πως μετά την απώλεια του παιδιού αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι. Κατέθεσε χαρακτηριστικά:

«Μετά το θάνατο της Ίριδας επέστρεψα στο σπίτι για να είμαι δίπλα στο παιδί μου. Έχω κάνει ένα λάθος στην κατάθεση μου. Είπα ότι γύρισα μετά από 2-3 μέρες στο σπίτι, αλλά πρέπει να ήταν γύρω στις 10 μέρες. Στις συζητήσεις μας με την κατηγορουμένη μου είπε ότι «θέλω να μείνεις για μένα εδώ». Της είπα ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει κι έφυγα πάλι από το σπίτι».

Στη συνέχεια, ο νεαρός άνδρας αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που άρχιζε να αντιμετωπίζει η 9χρονη Τζωρτζίνα, στην οποία όπως είπε είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Ο μάρτυρας υποστήριξε πως ένα πρωί δέχθηκε από την κατηγορουμένη ένα τηλέφωνο.

«Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα έκανε σπασμούς και πως ζητάει να πάει στο νοσοκομείο. Όταν πήγα να το δω το παιδί, οτιδήποτε κι αν τη ρωτούσα κοίταζε τη μητέρα της για να μου απαντήσει. Αυτό ήταν πρωτόγνωρο. Η Τζωρζτίνα μου είχε αδυναμία. Επειδή ήταν περίοδος κοβιντ στο δωματιο έπρεπε να μείνει μόνο ένας και έμεινε η κατηγορούμενη. Τις επόμενες ημέρες δεν με άφηναν οι γιατροί να μπω, αν και είχα αρνητικό τέστ…».

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε εκτενώς στις εισαγωγές του σε διάφορα νοσοκομεία και υποστήριξε πως η 9χρονη μέσα στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή, «είχε καταπέσει».

Μάλιστα, ο μάρτυρας είπε πως οι γιατροί δεν τους είπαν ότι μπορεί να προκληθεί ανακοπή από τους σπασμούς. «Φεύγω το μεσημέρι και το απόγευμα με παίρνει η κατηγορούμενη και μου λέει «τρέχα το παιδί έμεινε».

Πήγα και οι γιατροί προσπαθούσαν να το επαναφέρουν. Τα κατάφεραν μετά από 55 λεπτά. Ήταν το τρίτο παιδί. Είχα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το παιδί επανηλθε όντας πια τετραπληγικό. Η κατηγορούμενη σαν μάνα αυτό που έδειχνε προς όλους ήταν υπόδειγμα. Δεν άφηνε τα παιδιά απεριποίητα ποτέ. Ήταν πάντα από πάνω τους», είπε στην κατάθεσή του για να υποστηρίξει στη συνέχεια πως στις 15 Ιανουαρίου ανακοίνωσε στη 34χρονη σήμερα κατηγορουμένη ότι είναι καλύτερα να ζουν χωριστά αλλά να είναι ενωμένοι για το παιδί.

Συνεχίζοντας κατέθεσε: «Στις 17/1 είχε προγραμματισμένη εξέταση το παιδί. Έκανε την εξέταση. Δέχομαι μια κλήση και είναι το παιδί με επιληπτική κρίση να βγάζει αφρούς από το στόμα. Της λέω «τι πήρες να μου δείξεις; Πάρε τους γιατρούς της ΜΕΘ να σου πουν τι να κάνεις».

Το παιδί πήγε στο Ριο. Εμείς θέλαμε στη ΜΕΘ για να μη κολλήσει τίποτα….Στο ένα επεισόδιο ήμουν παρών. Κατέβηκε μια γιατρός από τη ΜΕΘ και μου λέει δεν έχει τίποτα το παιδί, της λέω «τι πρέπει να πάθει το παιδί μου για να το πάτε στη ΜΕΘ».

Την έβαλαν τελικά στη ΜΕΘ και μας έστειλαν σε άλλο νοσοκομείο για να κάνει εξέταση σε μηχάνημα που δεν είχε το Ρίο. Το παιδί επικοινωνούσε, ήταν καλά, καταλάβαινε τα αστεία, έβλεπε τηλεόραση.

Στο Αγλαΐα Κυριακου το παιδί κατάπεσε τελείως. Ειδικά την τελευταία μέρα δε μπορούσε να ανοίξει τα μάτια του καθόλου. Στις 29/1 ήμουν μέσα στο λεωφορείο στο Κιάτο κι όταν με πήρε η κατηγορούμενη, μου είπε ότι οι γιατροί προσπαθούν να επαναφέρουν το παιδί. Αυτά είναι τα πράγματα μέχρι και το θάνατο της Τζωρτζίνας μου» περιέγραψε στο δικαστήριο».

Ολοκληρώνοντας την κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στη συμπεριφορά της Πισπιρίγκου μέχρι και τη σύλληψή της.

«Σαν μάνα των παιδιών μου, όφειλα να τη στηρίξω ως πατέρας. Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Είχα μια ιατροδικαστική για ηπατική ανεπάρκεια και μια αγενεσία φλεβόκομβου…. Ο πατέρας μου τη στήριζε την κατηγορούμενη. Ένα απόγευμα του είπε «αν με πάρουν θα τον πάρω μαζί μου». Έπειτα υπήρξε δημοσίευμα ότι θα έπαιρνα δικηγόρο τον Αλέξη Κουγια.

Πήρε και απείλησε «αν πάρει Κουγια, θα πράξω αλλιώς». Ενημερώθηκα ότι μέσα από τον Κορυδαλλό επικοινωνούσε με τη θεία μου και ρωτούσε «που είναι ο Μάνος και τι κάνει ο Μάνος». Γενικά υπήρχαν απειλές».

«Ρώταγε τους δημοσιογράφους τι ξέρανε για την Τζωρτίνα

Τέλος, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως η κατηγορουμένη τη περίοδο πριν τη σύλληψη της που συνομιλούσε με δημοσιογράφο για να μάθει την πορεία της έρευνας για τη Τζωρτζίνα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share