Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Έβαλα τα κλάματα η Ρούλα Πισπιρίγκου! Χαμός στο δικαστήριο με τη δίκη της 34χρονης (Video)

Η Έδρα έβγαλε εκτός αίθουσας συγγενείς της κατηγορούμενης

31 Ιανουαρίου 2023 12:25
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Έβαλα τα κλάματα η Ρούλα Πισπιρίγκου! Χαμός στο δικαστήριο με τη δίκη της 34χρονης (Video)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στις 11:00 άρχισε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, για την δολοφονία και την απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης κόρης της με κεταμίνη.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, η πρόεδρος διέταξε να αποχωρήσουν από την αίθουσα η μητέρα, η αδελφή κι ο πατριός της κατηγορούμενης, καθώς πρόκειται για μάρτυρες υπεράσπισης, τους οποίους έχει προτείνει η 34χρονη φερόμενη ως δολοφόνος.

Μαζί με τους οικείους της κατηγορούμενης και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της (σ.σ.: εκκρεμεί ο ορισμός της δικασίμου) εκτός αιθούσης οδηγήθηκε και η Ουρανία Δημακοπούλου, η οποία είναι η ιατροδικαστής που έχει ορίσει ο Αλέξης Κούγιας ως τεχνικό σύμβουλο της πελάτισσάς του.

Σήμερα στην αίθουσα θα καταθέσει μόνο ο Μάνος Δασκαλάκης, ο σύζυγος της φερόμενης ως δολοφόνου της 9χρονης Τζωρτζίνας κι ως εκ τούτου ζητήθηκε από τους μάρτυρες υπεράσπισης να εξέλθουν της αιθούσης. «Δεν μπορώ να πω ότι την ερωτεύθηκα αλλά στην πορεία τον αγάπησα πολύ αυτόν τον άνθρωπο» είχε πει ο ίδιος στη διορισμένη παιδοψυχολόγο που ερευνούσε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας.

Έβαλε τα κλάματα η κατηγορούμενη

Οπως μετέδωσε η εκπομπή Super Katerina του Alpha, όταν ο Αλέξης Κούγιας άρχισε να διαβάζει το κατηγορητήριο και να αναφέρει τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, που φέρεται να τη δολοφόνησε, έβαλε τα κλάματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share