Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Σφυροκόπημα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Κατά κύματα η κακοκαιρία θα σαρώνει τη χώρα μέχρι...»

Μεγάλη προσοχή τις επόμενες μέρες!

20 Ιανουαρίου 2023 14:54
«Σφυροκόπημα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Κατά κύματα η κακοκαιρία θα σαρώνει τη χώρα μέχρι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία ακόμη δραματική προειδοποίηση για τον καιρό των επόμενων ημερών προχώρησε ο Τάσος Αρνιακός, μέσω του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος αναφέρθηκε σε «ράπισμα» της κακοκαιρίας σε ολόκληρη τη χώρα, με κύματα βροχών και καταιγίδων να σφυροκοπούν την ελληνική επικράτεια, φαινόμενα που θα διατηρηθούν μέχρι τουλάχιστον και την Τρίτη (24/1).

Ολόκληρη η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στο βίντεο που ακολουθεί:

Καιρικό "αλεξικέραυνο" Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Θέλει προσοχή! Ζώνη καταιγίδων θα στροβιλίζεται...» (Video)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το "κύμα" κακοκαιρίας για το οποίο είχαν προειδοποιήσει τόσο η ΕΜΥ όσο και το Αστεροσκοπείο Αθηνών. Ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκης σημείωσε ότι πρόκειται για «μια ζώνη καταιγίδων», η οποία ξεκινά από τα βορειότερα τμήματα, δηλαδή τη Μακεδονία, συνεχίζει προς Σποράδες, Κεντρική και Βόρεια Εύβοια, περνά από την Αττική και φτάνει έως τη νότια Πελοπόννησο.

«Ζώνη καταιγίδων» από τον βορρά ως τον νότο

«Θέλει προσοχή, να περάσει αυτή η λαίλαπα» τόνισε. Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της κακοκαιρίας ο κ. Μαρουσάκης είπε ότι σήμερα αυτή η ζώνη θα κινηθεί προς το Αιγαίο και θα ενισχυθεί προς τα πιο ανατολικά τμήματα. «Έτσι θα περάσει αυτό το πρώτο κύμα κακοκαιρίας. Έχουμε πει όμως ότι μέχρι τις αρχές της άλλης εβδομάδας αναμένουμε αλλεπάλληλα, συνεχόμενα κύματα βροχών και καταιγίδων. Λόγω του ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού στην περιοχή της Ιταλίας που θα στροβιλίζεται εκεί για αρκετά 24ωρα» ανέφερε καταλήγοντας.

Καιρικός «πάταγος» από τη Χριστίνα Σούζη: «Σαββατοκύριακο με πολύ νερό, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας από...»

Μια άκρως ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να αναμένουμε από πλευράς καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες και μέρες, μέχρι τη Δευτέρα (23/1), μας έδωσε μέσω της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΪ η Χριστίνα Σούζη.

Η γνωστή μετεωρολόγος αναφέρθηκε εκτενώς στο βροχερό σκηνικό που θα επικρατεί για όλο το Σαββατοκύριακο στη χώρα, ενώ θα πέσουν και χιόνια σε συγκεκριμένες ορεινές περιοχές. Από την άλλη, η θερμοκρασία δεν πρόκειται να παρουσιάσει ιδιαίτερη μεταβολή, λόγω των νοτίων ανέμων που επιμένουν. Με την ευκαιρία, δείτε τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share