Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εργατικό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 60χρονος στο Καλοχώρι

Έρευνα για το περιστατικό διενεργούν οι Αρχές

20 Ιανουαρίου 2023 09:31
Εργατικό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 60χρονος στο Καλοχώρι
Πηγή φωτογραφίας: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 60χρονος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα σε εργατικό δυστύχημα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί σε μεταφορική εταιρεία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, 60χρονος (ημεδαπός) έπεσε από ύψος 1,5 μέτρου, καθώς βρισκόταν σε ράμπα φόρτωσης – εκφόρτωσης εμπορευμάτων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Ήδη διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της θανατηφόρας πτώσης.

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Στο γραφείο του έκλαιγαν, ούρλιαζαν – Έχασαν 100, άλλοι 200 χιλιάδες», λέει θύμα του 50χρονου - Προφυλακιστέα η 47χρονη

Ένας άνδρας που υποστηρίζει ότι υπήρξε θύμα του 50χρονου λογιστή που βρέθηκε νεκρός στο Μοσχάτο, αναφέρει ότι είχε συναντήσει πλήθος κόσμου στο γραφείο του, υποστηρίζοντας πως είχε εξαπατηθεί.

Ο άνθρωπος μίλησε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά στο Mega και ανέφερε πως «πήγαμε κάτω στο γραφείο του και γινόταν ένας πανικός. Άλλοι έκλαιγαν, άλλοι ούρλιαζαν. Άλλοι έχασαν 10, άλλοι 20 χιλιάδες, άλλοι 100, άλλοι 200 χιλιάδες. Πανικός». Με την ευκαιρία, δείτε το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του 50χρονου.

«Μέσω ενός γνωστού, πήγαμε στον (…) που ήταν συνεργάτης της (…) εταιρείας κι αυτό το καταλαβαίναμε γιατί απ’ έξω υπήρχαν περίπου 50 αυτοκίνητα και μας λέει “διαλέξτε”. Διαλέξαμε ένα αυτοκίνητο, μας είπε να του δώσουμε ένα ποσό σεβαστό 12.000 ευρώ. Το δώσαμε μέσω τραπέζης και μετά από ένα χρόνο θα του δίναμε μια διαφορά και θα παίρναμε το αυτοκίνητο στο όνομα μας κανονικά», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, μετά από αρκετό καιρό, αναφέρει ότι έμαθε πως το αυτοκίνητο ήταν από εταιρεία leasing και πως η αγορά του δεν ήταν νόμιμη.

«Προχωρήσαμε σε μηνύσεις και υπεξαιρέσεις γι’ αυτό και τα αυτοκίνητα δεν απασχολούνται γιατί φαίνονται σαν κλεμμένα στην αστυνομία. Όταν γίνεται μια υπεξαίρεση στην αστυνομία, αυτόματα θεωρείται κλεμμένο. Αυτομάτως η αστυνομία ψάχνει τα αυτοκίνητα μας. Αυτές είναι διαδικασίες που κάνει η εταιρεία για να διασφαλιστεί όταν υπάρχουν οφειλές και δεν επιστρέφονται τα αυτοκίνητα», είπε μεταξύ άλλων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share