Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Εγώ σήμερα θα σε σκοτώσω!» - Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του 50χρονου!

«Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή»

19 Ιανουαρίου 2023 16:12
Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Εγώ σήμερα θα σε σκοτώσω!» - Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του 50χρονου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο για το έγκλημα στο Μοσχάτο παρουσίασε αποκλειστικά το μεσημέρι της Πέμπτης 19/1 το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Παράλληλα, στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την υπόθεση του Μοσχάτου και τον άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος, μίλησε η Κατερίνα Τσιώνα, συνήγορος της 47χρονης, που συνελήφθη και κατηγορείται για την δολοφονία του 50χρονου.

Είναι η στιγμή που η 47χρονη, που κατηγορείται ότι βοήθησε στον θάνατο του 50χρονου λογιστή, έχει εισβάλλει οργισμένη στο διαμέρισμα του θύματος. Τον βρίζει και τον ρωτά επανειλημμένως τι έγιναν τα χρήματα που του είχε δώσει η ίδια και συγγενικά της πρόσωπα για να επενδύσει.

«Εγώ σήμερα θα σε σκοτώσω» έλεγε η 47χρονη, με τον 50χρονο να απαντά: «Κάντο»

«Εγώ μπορεί να μην έχω την δύναμη να σκοτωθώ γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω», ήταν τα λόγια της.

«Όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πως…» τονίζει ο άνδρας.

«Πού πήγαν τα λεφτά πες μου» τον ρωτά η 47χρονη και τον βρίζει.

Το θύμα με τη σειρά του απαντά «στην ανακύκλωση» και της λέει να σβήσει το βίντεο.

«Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή», ακούγεται από τον 50χρονο που δείχνει να είναι σε απόγνωση .

«Τελείωσες και κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα» λέει η 47χρονη.

Σε άλλο πλάνο ακούγεται ο άνδρας να λέει στην 47χρονη «σκότωσε με» και τότε αυτή του λέει «σήκω επάνω» με τη γυναίκα να κρατά στα χέρια της ένα κορδόνι.

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Το αντικείμενο που θα πρέπει να μελετηθεί καλά είναι...» - Αποκαλύψεις Γρηγόρη Λέων (Video)

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Από απαγχονισμό προήλθε ο θάνατος του 50χρονου ασφαλιστικού συμβούλου στο Μοσχάτο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Ωστόσο, από την εξέταση στη σορό του 50χρονου άνδρα που απαγχονίστηκε στο Μοσχάτο, προέκυψε ότι είχε ίχνη ξυλοδαρμού, κακώσεις και κατάγματα στα πλευρά, χτυπήματα στο θώρακα, στο κεφάλι, στη μύτη και σε άλλα σημεία στο πρόσωπο.

Τα σημάδια αυτά επιβεβαιώνουν τις φήμες που ήθελαν το θύμα να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού 4 ημέρες πριν το φρικτό τέλος. Μάλιστα ο 50χρονος φαίνεται να είχε πάνω από 10 κατάγματα στα πλευρά, σύμφωνα με τα όσα λέει η ιατροδικαστική έκθεση.

«Το αντικείμενο που θα πρέπει να μελετηθεί καλά είναι...» - Αποκαλύψεις Γρηγόρη Λέων

Ο Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής και πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας σχολίασε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι μία ιστορία που πρέπει να διερευνηθεί. Προφανώς τα 10 κατάγματα είναι βαρύς τραυματισμός και από μόνη της η πληροφορία ότι φέρει κατάγματα δεν μας λέει πολλά. Πρώτα από όλα θα πρέπει να καθοριστεί πότε προκλήθηκαν αυτά τα κατάγματα κι αν προκλήθηκαν σε διαφορετικές στιγμές».

Και πρόσθεσε ο ιατροδικαστής: «Το χαρακτηριστικό ενός κατάγματος είναι το άλγος, δηλαδή ο βαρύτατος πόνος» και τόνισε ότι ένα αντικείμενο που θα πρέπει να μελετηθεί καλά είναι η θηλιά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share