Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξυλοδαρμός μαθητή στο Λουτράκι: «Δεν μας ενημέρωσε κανένας από τους καθηγητές» - Ξέσπασε η μητέρα του 16χρονου (Video)

«Έχουνε βάλει σίδερο σε όλο το στόμα...»

19 Ιανουαρίου 2023 15:57
Ξυλοδαρμός μαθητή στο Λουτράκι: «Δεν μας ενημέρωσε κανένας από τους καθηγητές» - Ξέσπασε η μητέρα του 16χρονου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου μαθητή του 2ου ΕΠΑΛ Λουτρακίου, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε χθες (18/1) εντός του σχολείου, από άλλον ανήλικο μαθητή. Επίσης, θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος που καθόταν με την παρέα του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο μαθητής δέχθηκε πολύ άγρια επίθεση από έναν συνομήλικο του, με την βοήθεια ενός ενήλικου άνδρα, ο οποίος του απέσπασε την προσοχή.

Ο μαθητής από την επίθεση αποκόμισε τραύματα στην γνάθο, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες στο ΚΑΤ. Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, θα επιβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο 16χρονος μαθητής, για να αποκατασταθούν τα τραύματα. Οπως δείχνουν φωτογραφίες του τηλεοπτικού σταθμού ο 16χρονος μαθητής φέρει εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στην περιοχή γύρω από το στόμα.

«Δεν μας ενημέρωσε κανένας από τους καθηγητές» - Ξέσπασε η μητέρα του 16χρονου

Συγκλονίζει η μητέρα του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε μέσα στο σχολείο: «Ο γιος μου πάει στο 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου, ο άλλος μαθητής που τον χτύπησε πηγαίνει στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου, τα οποία δύο αυτά σχολεία συνδέονται με έναν διάδρομο.

Καθόταν μαζί με φίλους του μπροστά στις τουαλέτες εντός του σχολείου και πήγε ο ανήλικος μαθητής που τον χτύπησε, μαζί με έναν ενήλικα Ινδό και τον προσέγγισαν. Ο Ινδός του απέσπασε την προσοχή, του μίλαγε και τρώει μία μπουνιά και πέφτει κάτω και μετά με κλωτσιά του σπάσανε του παιδιού το σαγόνι. Έχει δύο κατάγματα στην κάτω γνάθο».

Στη συνέχεια η μητέρα του μαθητή ανέφερε σχετικά με τη μεταφορά του ανήλικου μαθητή στο νοσοκομείο: «Αύριο κάνουμε χειρουργείο, αυτή την στιγμή του έχουνε βάλει σίδερο σε όλο το στόμα, γύρω-γύρω στα δόντια, για να γίνει η ακινητοποίηση του στόματος»

Η μητέρα του μαθητή του 2ου ΕΠΑΛ Λουτρακίου αναφέρθηκε στην γενική αδιαφορία του σχολείου όσο αφορά τον ξυλοδαρμό του γιου της: «Οι τουαλέτες που έγινε το συμβάν είναι ακριβώς κάτω από τα γραφεία των καθηγητών. Κανένας καθηγητής λέει δεν άκουσε τίποτα και όταν πήγε ο σύζυγός μου για να μάθει τι συμβαίνει δεν ήξερε κανείς. Ψαχνόντουσαν όλοι για να δουν τι έχει συμμαθητές-καθηγητές δεν ενδιαφέρθηκε κανένας.

Εγώ δεν το έμαθα από τους καθηγητές, το έμαθα από τον ίδιο. Πήρα τηλέφωνο στο σχολείο στην αρχή και μου κλείσανε το τηλέφωνο στα μούτρα, πήγε οι άντρας μου στο σχολείο, βρήκε τον γιο μου αιμόφυρτο, γιατί ενημερώθηκε από τον ίδιο, καθώς στο σχολείο δεν ξέρανε τίποτα και ακόμη και σήμερα λένε ότι έγινε έξω από το σχολείο, ενώ υπάρχουν μάρτυρες, ότι έγινε μέσα στο προαύλιο».

Τέλος η μητέρα τόνισε προχώρησε σε μηνύσεις: «Εκανα μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Ο διευθυντής αρνείται ότι το περιστατικό αυτό έγινε μέσα στο σχολείο. Το αρνείται για να μην έχει ευθύνες.

Πρώτον γιατί εμάς δεν μας ενημέρωσε κανένας από τους καθηγητές και όταν πήγε ο άντρας μου και ρώταγες τους καθηγητές δεν ήξερα κανένας τι είχε συμβεί. Το σχολείο δεν δέχεται ευθύνες. Είχαν ενημερώσει, λέει, την δευτεροβάθμια για ένα περιστατικό, όμως δεν τους ανέφεραν για την σοβαρότητα της κατάστασης».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share