ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ανατρέπει στο σκηνικό η Χριστίνα Σούζη: Μετά τα 20άρια έρχεται… – Σημαντική προειδοποίηση από την μετεωρολόγο

Ανατρέπει στο σκηνικό η Χριστίνα Σούζη:  Μετά τα 20άρια έρχεται… – Σημαντική προειδοποίηση από την μετεωρολόγο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Για γενικά νεφελώδη καιρό με τοπικές βροχές στα δυτικά και λίγα χιόνια στα ορεινά έκανε λόγο η Χριστίνα Σούζη στην ημερήσια πρόγνωση του καιρού (18/1). Με την ευκαιρία, δείτε την έκτακτη ανακοίνωση από τον Γιάννη Καλλιάνο.

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο θα υπάρξει επιδείνωση την αυριανή ημέρα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση από την Χριστίνα Σούζη:




Καιρός: Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο – Πνέουν 9 μποφόρ

Απαγορευτικό απόπλου είναι σε ισχύ από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου για τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Σύμφωνα με την ΕΜΥ πνέουν ισχυροί άνεμοι σε πολλές θαλάσσια περιοχές, που φτάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 8 και στα κεντρικά και βόρεια τα 9 μποφόρ.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο από πλοία κλειστού τύπου. Κλειστά είναι τα πορθμεία Αγ. Μαρίνα – Νέα Στύρα, Καβάλα – Πρίνου και Κεραμωτή – Λιμένας Θάσου.

EUROKINISSI

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι τροποποιήσεις των δρομολογίων.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου