Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Κερατέα: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη μέσα σε αυτοκίνητο

Τα σενάρια για το πτώμα

17 Ιανουαρίου 2023 07:38
Θρίλερ στην Κερατέα: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη μέσα σε αυτοκίνητο
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ στην Κερατέα καθώς το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2023 εντοπίστηκε ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Υπενθυμίζεται, ότι χθες 50χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο κοντά στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κερατέα. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν το πτώμα ανήκει σε άνδρα ή σε γυναίκα.

Πιθανολογείται ότι το πτώμα ανήκει σε άνδρα διότι το αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκε, ανήκει σε άνδρα, τον οποίον αναζητούν οι αρχές καθώς είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Παρ' ολίγον τραγωδία στην Πάτρα: 20χρονος αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του μπροστά στην οικογένειά του

Δύο περιπτώσεις απόπειρας αυτοκτονίας, καταγράφει την Δευτέρα (16/1), το Αστυνομικό Δελτίο στην Αχαΐα.

Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για ένα 20χρονο άνδρα στην Πάτρα, ο οποίος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του ενώπιον της οικογένειάς του.

Δείτε επίσης: Ανείπωτη θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα στο Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας pelop.gr, αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό με μαχαίρι μπροστά στους δικούς του, στην οικεία του επί της οδού Σμύρνης στην Πάτρα.

Αμέσως μεταφέρθηκε στα επείγοντα του εφημερεύοντος νοσοκομείου στο Ρίο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με τους οικείους του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η δεύτερη περίπτωση έλαβε χώρα στο Αίγιο, όπου σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news 53χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας ποσότητα χαπιών. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αιγίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share