Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Νεαρή εργαζόμενη σε κρεοπωλείο έπιασε το χέρι της στη μηχανή του κιμά

Απίστευτο ατύχημα

13 Ιανουαρίου 2023 11:46
Σοκ στην Κρήτη: Νεαρή εργαζόμενη σε κρεοπωλείο έπιασε το χέρι της στη μηχανή του κιμά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοκαριστικό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 στο Ασήμι της Μεσαράς όταν το χέρι υπαλλήλου πιάστηκε σε μηχάνημα του κιμά. Με την ευκαιρία, δείτε το σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive πρόκειται για Ελληνίδα 27 ετών, μητέρα δύο παιδιών, η οποία εργάζεται σε κρεοπωλείο της περιοχής κι ενώ βρισκόταν σε διαδικασία αλέσεως του κιμά μάγκωσε το χέρι της στο μηχάνημα.

Επί τόπου έσπευσαν διασώστες με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ επί ποδός βρίσκεται η 3η ΕΜΑΚ προκειμένου να απεγκλωβίσουν το χέρι της γυναίκας και να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Σοκ στην Κρήτη: Νεαρή εργαζόμενη σε κρεοπωλείο έπιασε το χέρι της στη μηχανή του κιμά

Έπεσε από ύψος 7 μέτρων προσπαθώντας να βγάλει καλύτερες φωτογραφίες

Σοκ προκάλεσε στην Κύπρο το ατύχημα μιας 56χρονης τουρίστριας, η οποία έπεσε από ύψος επτά μέτρων, προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφίες με το κινητό της.

Παράλληλα, αγωνία για την θρυλική τενίστρια Μαρτίνα Ναβρατίλοβα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την 1η Ιανουαρίου στις 15:00 λήφθηκε πληροφορία πώς μία γυναίκα είχε πέσει στη θάλασσα στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών στην Πέγεια.

Αστυνομικοί μετέβησαν εκεί και διαπιστώθηκε πώς μια γυναίκα, στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφίες και βαδίζοντας προς τα πίσω για να έχει καλύτερη λήψη, έπεσε από ύψος επτά μέτρων στη θάλασσα και τραυματίστηκε.

Στην επιχείρηση συνέδραμαν η πυροσβεστική υπηρεσία και η λιμενική αστυνομία, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ασθενοφόρο στην Κύπρο

Η 56χρονη Γερμανίδα παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κατάγματα στο δεξί πόδι και χέρι.

Η κατάσταση της χαρακτηρίζεται πλέον σταθερή και εκτός κινδύνου, ωστόσο, παραμένει στον χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείου Πάφου για παρακολούθηση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share