Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Ελεύθερη η 14χρονη μετά την απολογία της - «Ήταν παρούσα, αλλά λόγω της συμπλοκής των ατόμων...» (video)

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση

10 Ιανουαρίου 2023 17:01
Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Ελεύθερη η 14χρονη μετά την απολογία της - «Ήταν παρούσα, αλλά λόγω της συμπλοκής των ατόμων...» (video)
Φωτογραφίες: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ&ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελεύθερη αφέθηκε την Τρίτη (10/1) η 14χρονη που απολογήθηκε για την υπόθεση του 15χρονου που υπέστη ομαδικό βιασμό στο Ίλιον. Σημειώνεται πως στην ανήλικη επιβλήθηκε ο όρος της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό.

«Η εντολέας μου διατείνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το περιστατικό. Ήταν παρούσα αλλά λόγω της συμπλοκής των ατόμων δεν μπορούσε να διακρίνει τι ακριβώς έγινε και αυτό το περιστατικό διήρκησε μερικά δευτερόλεπτα, αυτό στο οποίο ήταν η ίδια παρούσα.

Δείτε επίσης: Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: 35χρονος κρατούσε φυλακισμένη γυναίκα - Tη βίαζε για τρεις ημέρες!

Αυτό που της συστήθηκε είναι να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό μέχρι το δικαστήριο. Η εντολέας μου δεν είχε βίντεο στην κατοχή της, ούτε ήξερε για την ύπαρξη βίντεο» δήλωσε ο συνήγορός της Μάρκος Τσιώγκας.

Όπως έγραψε το dikastiko.gr η ανήλικη έχει καταθέσει ένα πολυσέλιδο υπόμνημα, ενώ απαντάει και στις ερωτήσεις της ανακρίτριας. Πρόκειται για μία από τις κοπέλες που έχει κατονομάσει το 15χρονο θύμα πως ήταν παρούσες στον βιασμό του, ενώ φέρεται πως η συγκεκριμένη διατηρεί σχέση με έναν από τους προφυλακισμένους.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση έχουν απολογηθεί ήδη 8 ανήλικοι, 6 εκ των οποίων ηλικίας 15-17 ετών έχουν οδηγηθεί στις φυλακές και οι 2 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Υπόθεση 15χρονου στο Ίλιον: Ελεύθερος ο 8ος κατηγορούμενος

Ο 15χρονος και 8ος κατά σειρά κατηγορούμενος οδηγήθηκε τη Δευτέρα στον ανακριτή ανηλίκων λίγο μετά τις 10 το πρωί. Σημειώνεται πως δεν είχε συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Έτσι, είχε πάρει προθεσμία για να παρουσιαστεί σήμερα Δευτέρα με τη συνοδεία δικηγόρου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ertnews.gr, ο κατηγορούμενος στην απολογία του φέρεται να καταδίκασε τα περιστατικά εις βάρος του θύματος, αρνούμενος την εμπλοκή ή την παρουσία του σε κάποιο από αυτά.

“Καταδικάζω απερίφραστα τα περιστατικά βίας που έγιναν εις βάρος του θύματος. Ουδέποτε ήμουν παρών σε κάποιο από αυτά ούτε γνώριζα το παραμικρό. Γι’ αυτό και δεν εμφανίζομαι σε κανένα βίντεο ούτε υπάρχει καμία συνομιλία μου με κάποιον από τους εμπλεκόμενους”, φέρεται να ανέφερε στον ανακριτή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share