Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

«Νόμιζε ότι η γυναίκα του πέθανε...» - Εξελίξεις μετά το επεισόδιο του Αντύπα

Η εξήγηση για την επίθεση σε βάρος του - «Έπαθε κρίση...»

9 Ιανουαρίου 2023 21:46
«Νόμιζε ότι η γυναίκα του πέθανε...» - Εξελίξεις μετά το επεισόδιο του Αντύπα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα φοβερό επεισόδιο έλαβε τόπο στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Αντύπας, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα από θαμώνα, τη στιγμή που τραγουδούσε.

Έπειτα μια από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια στο μαγαζί προσπάθησε να τον απομακρύνει αλλά ο έξαλλος θαμώνας την έσπρωξε κι αυτή, την ώρα που ανέβηκαν περισσότερα άτομα στη σκηνή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η εξήγηση για την επίθεση

Όπως δήλωσε στο MEGA στενή συνεργάτη του Αντύπα, επρόκειτο για έναν πελάτη του οποίου η γυναίκα είχε λιποθυμήσει: «Ήταν ένας κύριος που έπαθε κρίση πανικού, μεγάλος σε ηλικία, ο οποίος ανέβηκε επάνω στην πίστα στον πανικό του για να πει στον Αντύπα να φωνάξει έναν γιατρό καθώς είχε λιποθυμήσει η σύζυγός του», εξηγεί.

«Τον ενημέρωσαν ότι ήρθαν άνθρωποι και παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα του και τον κατεβάσανε. Στο βίντεο μετά φαίνεται ότι πάει κοντά στον τραγουδιστή και ζητάει συγγνώμη», συμπληρώνει η ίδια.

Μάλιστα ο τραγουδιστής όπως φαίνεται και στο βίντεο συνεχίζει ατάραχος το τραγούδι, καθώς δεν τρόμαξε από τον άντρα όπως σημείωσε και η συνεργάτης του: «Ο Αντύπας δεν τρόμαξε, ήταν στον κόσμο του. Τραγουδούσε, το μαγαζί ήταν γεμάτο. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν. Πέρασαν δευτερόλεπτα μέχρι να τον ηρεμήσουν και να πει: ‘Ζητώ συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη’. Γιατί είδε εντωμεταξύ ότι έτρεξαν οι άνθρωποι του μαγαζιού στην γυναίκα του».

Στο τέλος όπως είπε ο θαμώνας που επιτέθηκε στον τραγουδιστή ζήτησε συγγνώμη: «Ο άνθρωπος ζήτησε συγγνώμη, είχε πάθει κρίση πανικού. Τη γυναίκα την περιποιηθήκαμε, έφτασε στο μαγαζί και ασθενοφόρο προληπτικά. Δεν χρειάστηκε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, συνήλθε. Είναι μία μεγάλη κυρία. Ήρθε όλη η οικογένεια, ζήτησε συγγνώμη από τον τραγουδιστή και το μαγαζί, ο άνθρωπος νόμιζε ότι η γυναίκα του πέθαινε».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share