Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρό βρέφος στη Βέροια: «Σκότωσε το μωρό της από εκδίκηση στον σύντροφό της!» - Ξέσπασε ο παππούς της 29χρονης (Video)

Συντετριμμένος ο πατέρας του βρέφους - «Πού να φανταστώ ότι πρώτη μέρα του χρόνου θα ζήσω τέτοιο πράγμα»

5 Ιανουαρίου 2023 08:33
Νεκρό βρέφος στη Βέροια: «Σκότωσε το μωρό της από εκδίκηση στον σύντροφό της!» - Ξέσπασε ο παππούς της 29χρονης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον λόγο που την οδήγησε να πετάξει το 11 μηνών μωρό της από το φράγμα στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα στη Βέροια αναφέρθηκε ο παππούς της 29χρονης μητέρας, με τον οποίο έμενε στο ίδιο σπίτι. Παράλληλα, οι τελευταίες στιγμές της 29χρονης μητέρας που κρατά το 11 μηνών βρέφος στην αγκαλιά της, πριν το πετάξει στα νερά του Αλιάκμονα, καταγράφονται σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το Live News.

Ο ηλικιωμένος άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση για την αποτρόπαιη πράξη της εγγονής του.

«Πιστεύω το έκανε από εκδίκηση στον σύντροφό της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Αν ήξερα ότι θα γινόταν, θα τη μάζευα. Μου είπε ότι θα πήγαινε το παιδί στην παιδική χαρά, πού να φανταστώ τι θα έκανε;», είπε συντετριμμένος ο παππούς της 29χρονης.

«Έκανα τα πάντα και το έχασα» λέει ο πατέρας του βρέφους

Επίσης, στην εκπομπή μίλησε ξανά και ο πατέρας του μωρού, που όμως δεν πρόλαβε να το αναγνωρίσει. Συναισθηματικά φορτισμένος, μιας και σήμερα το κοριτσάκι θα γινόταν ενός έτους, έδειξε στην εκπομπή το δωμάτιο που κοίμιζε το παιδί, όταν το κρατούσε εκείνος στο σπίτι του.

«Της έλεγα να πάμε να κάνουμε τεστ DNA, για να αναγνωρίσω το παιδί. Της έδινα χρήματα για το φαγητό του, τους γιατρούς του. Πήγαινα το έπαιρνα. Έκανα τα πάντα και το έχασα», είπε ο άνδρας, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη.

Όπως είπε, δεν μπορούσε να πάει το μυαλό του ότι θα έκανε κακό στο παιδί, αφού ήταν πάντα φροντισμένο και περιποιημένο.

«Δεν έχω πάει ακόμα στο χώμα που είναι θαμμένο το παιδί μου. Έκανα τα πάντα να το αναγνωρίσω. Ενδιαφερόμουν κι έπεφτα σε τοίχο. Του είχα αγοράσει κούνια, παιχνίδια, ρούχα. Τώρα θα γυρίσει πίσω το παιδί; Θα το ξαναβάλω στην κούνια του; Πού να φανταστώ ότι θα ζήσω τέτοιο πράγμα», πρόσθεσε.

Όπως σημείωσε μάλιστα, ο ίδιος ενημερώθηκε από την ασφάλεια ότι κάτι έχει συμβεί με το παιδί. Αρχικά του τηλεφώνησαν και του είπαν αν γνωρίζει πού είναι το κοριτσάκι και αν είναι ο πατέρας. Όταν τους είπε ότι δεν γνώριζε, τον κάλεσαν να πάει στο τμήμα, χωρίς να του πουν τι είχε συμβεί. Φτάνοντας εκεί οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι το παιδί του ήταν νεκρό.

«Πού να φανταστώ ότι πρώτη μέρα του χρόνου θα ζήσω τέτοιο πράγμα; Πάει το παιδί μου, δε θα το ξαναδώ. Θα πήγαινα δικαστικά για να το διεκδικήσω, αλλά δεν πρόλαβα», είπε.

Συντετριμμένη είναι και η μητέρα του, η οποία λύγισε μπροστά στην κάμερα, μην μπορώντας να διαχειριστεί τον χαμό της εγγονής της. «Δεν την πειράξαμε την κοπέλα, γιατί μας το έκανε αυτό; Γιατί σκότωσε το κοριτσάκι μας; Ήταν η αδυναμία μου», είπε κλαίγοντας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share