Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Είναι..» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο δικηγόρος της Καϊλή για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της (Video)

Οι κινήσεις μέσα από τη φυλακή για τη συνάντηση με το παιδί

3 Ιανουαρίου 2023 12:21
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Είναι..» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέλος στις φήμες που θέλουν την Εύα Καϊλή να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της έβαλε ο συνήγορος υπεράσπισής της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μέσω μιας σύντομης, αλλά ξεκάθαρης δήλωσης που έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, ο γνωστός ποινικολόγος διέψευσε τα σενάρια για εγκυμοσύνη.

«Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, δεδομένου ότι έχει τον σύντροφό της, ακούγεται ότι είναι έγκυος, στηρίζω και στενοχωριέμαι με όλο αυτό που έχει συμβεί» ήταν η δήλωση που έκανε πρόσφατα η Μαρίνα Πατούλη και “άναψε” φωτιές περί εγκυμοσύνης της Εύας Καϊλη

«Είναι ψευδές, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» ξεκαθάρισε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

QatarGate: Πότε και πώς θα δει η Εύα Καϊλή το παιδί της στη φυλακή - Η νέα "κίνηση" των δικηγόρων της (Video)

Λογαριασμούς στη Βραζιλία αναζητούν οι αρχές για που ερευνούν το σκάνδαλο QatarGate. Την ίδια ώρα, η Εύα Καϊλή που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές του Χάρεν ετοιμάζεται για τη συνάντηση με το παιδί της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το ποιος ήταν ο μόνος άνθρωπος που την επισκέφτηκε στη φυλακή την Πρωτοχρονιά!

Πιοα αναλυτικά, τραπεζικούς λογαριασμούς στη Βραζιλία αναζητούν οι αρχές για το QatarGate, προκειμένου να βρουν τη διαδρομή του χρήματος με δωροδοκίες από τη Ντόχα προς νυν και πρώην ευρωβουλευτές. Οι Βέλγοι ζητούν να περάσει από «κόσκινο» κάθε συναλλαγή των κατηγορουμένων στην υπόθεση, ανάμεσά τους και η Εύα Καΐλή.

Ο διώκτης της Εύας Καϊλή, ο εισαγγελέας Μισέλ Κλεζ, ερευνώντας τη διαδρομή του χρήματος απο το Κατάρ, έχει ενδείξεις ότι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση έχουν ανοίξει λογαριασμούς σε τράπεζες εκτός Ευρώπης. Σύμφωνα με την ιταλική La Repubblica, Παντσέρι και Τζόρζι πιθανόν να έχουν μεταφέρει τα «δώρα» της Ντόχα στη Βραζιλία.

Εύα Καϊλή: Οι κινήσεις μέσα από τη φυλακή για τη συνάντηση με το παιδί

Ο στόχος των Βέλγων είναι να βρουν πού διοχέτευαν οι κατηγορούμενοι τα χρήματα που έπαιρναν σε βαλίτσες από τη Ντόχα. Ποιους επιστράτευσαν για να καλύψουν τα ίχνη τους. Από «κόσκινο» περνούν μέλη των οικογένειών τους και εταιρίες.

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή είναι ο μοναδικός που συνελήφθη με τη βαλίτσα στο χέρι. Οι Βέλγοι, όμως, γνώριζαν ότι δεν είχε κάποια σχέση με το δίκτυο. Έκανε αυτό που του ζήτησε η κόρη του, αγνοώντας τη συνέχεια.

«Ο πατέρας της Εύας Καϊλή δεν έχει ούτε ένα περιοριστικό όρο και όσα διαρρέονται ότι εμφανίζεται στην αστυνομία είναι αναληθή. Η κ.Καϊλή ανυπομονεί να της επιτρέψουν να δει το παιδί της. Εύχεται και ελπίζει να τελειώσει η προσωρινή κράτησή της», ξεκαθάρισε ο δικηγόρος της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Star, ο λόγος που δεν βλέπει το παιδί είναι εξαιτίας μιας εσωτερικής διαδικασίας της φυλακής που απαιτεί την παρουσία τριών υπαλλήλων. Αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμοι λόγω των γιορτών και των αδειών που έχουν δοθεί.

Τις επόμενες ημέρες η Εύα Καϊλή θα δει την 22 μηνών κόρη της Αριάδνη σε ειδικό χώρο που μοιάζει σαν τάξη νηπιαγωγείου.

Νέο αίτημα αποφυλάκισης υπό όρους θα καταθέσουν άμεσα οι δικηγόροι της

Νέο αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσουν οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή, ζητώντας την αποφυλάκιση υπό όρους της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που κρατείται από τις βελγικές αρχές στο πλαίσιο του σκανδάλου Qatargate.

Όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ξεκίνησε με τον Βέλγο συνεργάτη του και συνήγορο της Εύας Καϊλή την προεργασία για να πειστεί ο ανακριτής να άρει την προφυλάκισή της, να αφεθεί δηλαδή ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

«Από χθες είναι ήδη στις Βρυξέλλες και ο Βέλγος δικηγόρος κ. Αντρέ Ριζόπουλος και θα επιδιωχθεί να πειστεί με νομικά και πραγματολογικά επιχειρήματα ο ανακριτής, με πρωτοβουλία του να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση της κ. Καϊλή με περιοριστικούς όρους», δήλωσε νωρίτερα στην τηλεόραση του Alpha ο κ. Δημητρακόπουλος.

Αν, τελικά, η Εύα Καϊλή αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, σημαίνει ότι θα μπορεί να κυκλοφορεί με βραχιολάκι και κινητό τηλέφωνο, το οποίο, φυσικά, θα παρακολουθείται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share