Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατροπή από τον Γιάννη Καλλιάνο: Βελτιωμένος ο καιρός την Τετάρτη (28/12) - Πού θα υπάρξουν βροχές

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

27 Δεκεμβρίου 2022 21:47
Ανατροπή από τον Γιάννη Καλλιάνο: Βελτιωμένος ο καιρός την Τετάρτη (28/12) - Πού θα υπάρξουν βροχές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη (28/12) στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου, με τον Τάσο Αρνιακό να συμφωνεί και να μιλά για... λιακάδα έως και τα Θεοφάνεια.

Στα Επτάνησα θα σημειωθούν πυκνές και τοπικές νεφώσεις, σε αντίθεση με την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, όπου θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Στην κεντροανατολική Μακεδονία και στην Θράκη θα υπάρχουν λίγο πιο πυκνές νεφώσεις κατά διαστήματα, στο Αιγαίο επίσης μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Στα Δωδεκάνησα μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές.

Στην Αττική αναμένονται μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3-4 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο

Τι δείχνουν παγκόσμια προγνωστικά μοντέλα για τον Ιανουάριο

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook χάρτες με 13 προγνωστικά μοντέλα για τον καιρό του Ιανουαρίου στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την μακροπρόθεσμη εκτίμηση 13 παγκόσμιων προγνωστικων μοντέλων, μόνο το ρώσικο (Moscow) προβλέπει τον...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Tuesday, December 27, 2022

Όπως σημείωσε, μόνο το ρωσικό μοντέλο δείχνει για την Γηραιά Ήπειρο θερμοκρασίες κάτω από τον μέσο όρο, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα 12 που φαίνεται να προβλέπουν πως ο υδράργυρος θα βρίσκεται έως και 3,5 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά επίπεδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share