Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαριστική υπόθεση ομαδικού βιασμού σε βάρος ανηλίκου: 6 συλλήψεις ανηλίκων - Στην κατοχή τους και όπλα

Βρέθηκαν στα σπίτια τους ναρκωτικά

23 Δεκεμβρίου 2022 11:05
Σοκαριστική υπόθεση ομαδικού βιασμού σε βάρος ανηλίκου: 6 συλλήψεις ανηλίκων - Στην κατοχή τους και όπλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου, αυτή τη φορά με δράστες άλλους ανήλικους έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: «Φύλλο και φτερό» κάνουν τα οικονομικά της ΜΚΟ οι Αρχές - Βρέθηκαν τρία ακίνητα στον Βόλο

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν πρωινές ώρες προχθές, Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα, έξι 15χρονοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, συνολικά 8 ανήλικοι κατηγορούνται για την υπόθεση βιασμού, ενώ 2 από αυτούς ακόμα αναζητούνται.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Βρέθηκαν στα σπίτια τους ναρκωτικά

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ξεσπά η σύζυγος του «Μιχάλη» – «Ο άνδρας μου έστειλε μόνο ένα μήνυμα»

Για πρώτη φορά μίλησε η σύζυγος του επονομαζόμενου «Μιχάλη», του ανθρώπου που κατηγορείται για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Η γυναίκα ξέσπασε σε δηλώσεις της στην κάμερα του T-live και την Πόπη Παπαδοπούλου.

Όπως υποστηρίζει η σύζυγος του 57χρονου, ο άνδρας της δεν έχει κάνει τίποτα, παρά μόνο έστειλε ένα μήνυμα στην ανήλικη… για πλάκα!

«Τι να σου πω, ο άνδρας μου δεν έχει κάνει τίποτα… Μία (…) έκανε, έστειλε ένα μήνυμα και τίποτα παραπάνω. Δεν έχει βρεθεί ποτέ μαζί της, δεν την έχει δει, δεν έχει καμία σχέση με τον Κολωνό, ούτε με τον Ηλία Μίχο. Μία (…) έκανε και βρέθηκε σε λάθος στιγμή να μιλάει με το λάθος άτομο. Δεν έκανε τίποτα και δεν ξέρω γιατί τον κατηγορούν και τον έχουν μέσα;» αναφέρει η σύζυγος του «Μιχάλη» στην εκπομπή του Alpha.

«Καταστρέφουν τόσες ζωές, είναι άδικο αυτό που συμβαίνει… Δεν έχει κάνει τίποτα… Ένα μήνυμα το (…) έχει στείλει. Εντάξει ήταν λάθος του, δεν λέω ότι δεν ήταν λάθος του, αλλά γιατί όλο αυτό. Κάποιοι τη βίασαν, κάποιοι πήγαν μαζί της και είναι έξω. Και ο δικός μου είναι μέσα για ένα μήνυμα. Εμένα με ρωτάτε, ξέρει κανείς τι λέει το παιδί μου; “Θέλω να πάω να δω τον μπαμπά μου”» προσθέτει ωρυόμενη η σύζυγος του «Μιχάλη».

Ο 57χρονος ναυτικός μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, παίρνοντας τον δρόμο για τις φυλακές. Η σύζυγός του στέκεται στο πλευρό του, ισχυριζόμενη ότι ο πατέρας του παιδιού της κατηγορείται άδικα…

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share