Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτός είναι ο περιβόητος «Μιχάλης» - Το πραγματικό του όνομα και οι κατηγορίες που τον βαρύνουν

57χρονος συνταξιούχος ναυτικός

14 Δεκεμβρίου 2022 22:29
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτός είναι ο περιβόητος «Μιχάλης» - Το πραγματικό του όνομα και οι κατηγορίες που τον βαρύνουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη στον Πειραιά ο διαβόητος «Μιχάλης», ο 57χρονος για τον οποίο εκδόθηκε νωρίτερα ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό.

Συνταξιούχος ναυτικός είναι ο 57χρονος «Μιχάλης» που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης μετά το ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. Το όνομα «Μιχάλης» προέκυψε από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στο προφίλ που διατηρούσε στο instagram και με το οποίο ερχόταν σε επαφή με τη 12χρονη.

Ο 57χρονος, που έχει και μια μικρή κόρη, συνελήφθη στο σπίτι του στον Πειραιά χωρίς να προβάλει κάποια αντίσταση ενώ φέρεται να είναι συνεργάσιμος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες των Αρχών, ο 57χρονος φέρεται να εξέδιδε και αυτός την 12χρονη.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι συνολικά 10 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης αλλά και πρόσωπα που την είχαν συναντήσει.

Τον « Μιχάλη» έχει αναφέρει στις καταθέσεις του το κορίτσι ενώ επίκληση του ονόματός του γίνεται και από άνδρες που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω μηνυμάτων, τα οποία περιλαμβάνονται στην δικογραφία. Ο συγκεκριμένος εμφανίζεται να ζητά από την ανήλικη να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, ενώ φέρεται να της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν, πιέζοντάς την να πηγαίνει.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Παντρεμένος, με δύο παιδιά, ζητούσε από την ανήλικη να πάνε διήμερο - Έχει ταυτοποιήσει και άλλους βιαστές της (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά στην υπόθεση του 12χρονού κοριτσιού στον Κολωνό που υπήρξε κατά εξακολούθηση θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

Η ανήλικη μέσω των καταθέσεών της έχει ταυτοποιήσει και άλλους βιαστές της. Μέσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ένας παντρεμένος μεσήλικας, πατέρας δύο κοριτσιών, που της είχε ζητήσει να πάνε και εκδρομή.

Aπό τις καταθέσεις του παιδιού στην παιδοψυχολόγο του τμήματος ανηλίκων αλλά και από φωτογραφίες, οι αρχές έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν και άλλους άνδρες που είχαν κλείσει ραντεβού μέσω του 33χρονου Ηλία Μίχου για να βιάσουν το μικρό κορίτσι.

«Έχει υποδείξει στις αρχές και άλλα άτομα. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ακόμαη δεν έχουν συλληφθεί, αλλά αντιθέτως για τη μητέρα, που το 12χρονο κορίτσι δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα, δυστυχώς, ακόμη κρατείται προσωρινά», τόνισε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Όπως αποκαλύπτεται, από όσα έχει αναφέρει η 12χρονη, υπήρχε άτομο που την είχε οδηγήσει σπίτι του, ένας παντρεμένος μεσήλικας με παιδιά που της ζητούσε να φύγουν διήμερο, καθώς και ακόμα ένας που την είχε οδηγήσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για τον άνδρα που την πήγε σπίτι του, ανέφερε ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που γνώρισε μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών στην οποία είχε δημιουργήσει στο προφίλ της, ο Μίχος. Ο «παχουλός» με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τον οποίο μίλησε η 12χρονη, δεν εχει ταυτοποιηθεί, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία.

«Μόνο μια συντροφιά ζητούσε, αλλά ο κύριος Μίχος μετατρέποντάς την σε ένα αντικείμενο του πόθου και ως εμφάνιση, αλλά και ως συμπεριφορά, τον παρέσυρε τούτη η εφαρμογή που μίλησε μαζί της και γι' αυτό τον λόγο συναντήθηκε.

Περαιτέρω δεν υπήρξε καμία συνουσία, καμία συναναστροφή και ζητάμε από την πρόταση του κυρίου εισαγγελέα που αναμένουμε να την καταθέσει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών τη θετική απόφαση για την αποφυλάκισή του», δήλωσε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του 34χρονου κατηγορούμενου, και προσωρινά κρατούμενου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share