Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρή γυναίκα με εγκεφαλικό λόγω καθυστέρησης στη διακομιδή της από την κακοκαιρία!

Το χρονικό ενός άδικου θανάτου

11 Δεκεμβρίου 2022 08:59
Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρή γυναίκα με εγκεφαλικό λόγω καθυστέρησης στη διακομιδή της από την κακοκαιρία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια πολύ άσχημη είδηση ήρθε από τους Παξούς, καθώς μια γυναίκα, που υπέστη εγκεφαλικό, άφησε εκεί την τελευταία της πνοή, με τον χρόνο να χάνεται στην προσπάθεια να διακομιστεί στο νοσοκομείο, κάτι που ήταν δύσκολο λόγω της κακοκαιρίας Gaia.

Το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού βρισκόταν στην Κέρκυρα, λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή ωστόσο δεν μπόρεσε να αποπλεύσει για να παραλάβει την γυναίκα από τους Παξούς. Ιδιώτης με τουριστικό σκάφος ήταν αυτός που προθυμοποιήθηκε να κάνει την διακομιδή της ασθενούς, σύμφωνα με το epiruspost.gr, παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, αν και πρέπει να σημειωθεί πως το 112 είχε ενημερώσει εγκαίρως για τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας.

Θάνατος στους Παξούς

Ο λόγος της καθυστέρησης του σκάφους που έφερε το θάνατο της άτυχης γυναίκας

Το σκάφος, συνοδεία γιατρού από το Κέντρο Υγείας, αναχώρησε από τους Παξούς στις 17:30 του Σαββάτου. Κατάφερε και έφτασε στην Πλαταριά, όπου ανέμενε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα το οποίο είχε ενημερωθεί από το μεσημέρι.

Η γυναίκα όμως, στην διαδρομή κατέληξε. Διακομίστηκε στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι άνθρωποι του Κέντρου Υγείας Παξών αναφέρουν ότι η παροχή υπηρεσιών κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου δεν είναι μία απλή υπόθεση και οι διακομιδές προς τα Ιωάννινα, σε μέρες που μπορεί ο καιρός να έχει αγριέψει, είναι εξαιρετικά δύσκολες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share