Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Εικόνες ντροπής στην Κρήτη: Σκηνές χάους σε Δημοτικό Συμβούλιο - Πιάστηκαν στα χέρια για χρηματισμό (video)

Ξέφυγαν τα πράγματα

9 Δεκεμβρίου 2022 21:55
Εικόνες ντροπής στην Κρήτη: Σκηνές χάους σε Δημοτικό Συμβούλιο - Πιάστηκαν στα χέρια για χρηματισμό (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι δημοτικοί σύμβουλοι έσπευσαν να τους χωρίσουν όμως ο θιγόμενος φαίνεται ότι όταν εμποδίστηκε καβάλησε και τα έδρανα.

Σκηνές παρόμοιες με αυτές που είχαμε δει σε κοινοβούλιο της Τουρκίας διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας, όταν ένας δημοτικός σύμβουλος όρμισε κατά προσώπου που άφησε αιχμή προς το πρόσωπό του για χρηματισμό στην υπόθεση των Σφαγείων.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι έσπευσαν να τους χωρίσουν όμως ο θιγόμενος φαίνεται ότι όταν εμποδίστηκε πήδηξε στα έδρανα. Το Σώμα βεβαίως καταδίκασε το γεγονός ωστόσο η ζημιά είχε γίνει όπως φαίνεται και στο βίντεο του Αντίλαλου.

Δείτε επίσης: Τουρκία: Ξύλο στη βουλή στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό - Στην εντατική βουλευτής της αντιπολίτευσης (video)

Μια μέρα αργότερα από το συμβάν, την Παρασκευή (9/12), ο Δήμαρχος της περιοχής Λευτέρης Κοκολάκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Με βαθύτατη θλίψη, είδαμε χθες την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να μετατρέπεται σε αρένα, με πρωτοφανή έκτροπα, ακραίες αντιπαραθέσεις και ανούσιους διαπληκτισμούς να στιγματίζουν την συνεδρίαση, επισκιάζοντας τις πολύ σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν για το μέλλον του Δήμου μας.

Μεταξύ αυτών, η απόφαση για την εκμίσθωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού των σφαγείων του Ασημίου, που αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την επαναλειτουργία τους, η απόφαση αγοράς ακινήτου για την επέκταση του κοιμητηρίου των Αγίων Δέκα, αποφάσεις για την ανόρυξη γεωτρήσεων που θα συμβάλλουν στην οριστική επίλυση των προβλημάτων υδροδότησης οικισμών του Δήμου μας, τροποποιήσεις του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του Δήμου μας.

Αντί να συζητάμε σήμερα για όλα τα παραπάνω, βλέπουμε να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εικόνες που ντροπιάζουν το Δημοτικό Συμβούλιο και εκθέτουν τον Δήμο μας. Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες.

Απευθύνω έκκληση προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους, όλων των παρατάξεων, ώστε να επικρατήσει επιτέλους η λογική και να μην επιτρέψουμε να εμφανιστούν ποτέ ξανά τέτοια φαινόμενα. Μοναδικός αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του Δήμου και των δημοτών μας».

Το συμβάν καταδίκασε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας Θανάσης Δεσδενάκης αναφέροντας: «Καταδικάζω απερίφραστα όσα ακραία και απαράδεκτα συνέβησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας, κατά την ολιγόλεπτη διακοπή της χθεσινοβραδινής (Πέμπτη 8/12) συνεδρίασης.

Από την πλευρά μου, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και διέκοψα την συνεδρίαση ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη.

Όπως ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή, επαναλαμβάνω και τώρα ότι επιθετικές συμπεριφορές, ύβρεις, ακραίες τοποθετήσεις και προσωπικές επιθέσεις δεν έχουν καμία θέση στο Συμβούλιό μας και δεν γίνονται ανεκτές ούτε από εμάς, ούτε από τους δημότες μας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share