Το όχημα βρισκόταν στην περιφερειακή οδό της Θεσσσαλονίκης με κατεύθυνση προς δυτικά, μετά τον κόμβο Κατσιμίδη.
Πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, ενώ το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ακινητοποιήθηκε κοντά στην έξοδο Νεάπολης - Συκεών, στο ρεύμα προς δυτικά.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε και εκκενώθηκε. Τα παιδιά έχουν απομακρυνθεί και βρίσκονται πίσω από τις προστατευτικές μπάρες επί της περιφερειακής οδούς.
Παρκάτω βλέπετε το βίντεο από την ώρα που εθεάθει το λεωφορείο με φλόγες:
Αργυρούπολη: Έβαλαν φωτιά και έκαψαν ολοσχερώς σχολικό λεωφορείο
Τα ξημερώματα της Πέμπτης άγνωστοι ακόμη εμπριστές έβαλαν φωτιά σε ένα σταθμευμένο, επί της οδού Μπουμπουλίνας στηνΑργυρούπολη, σχολικό λεωφορείο και το κατέστρεψαν ολοσχερώς.
Ο οδηγός του λεωφορείου που κατοικεί κοντά, έδωσεσυνέντευξηστην ΕΡΤ και εξήγησε οτι δεν έχει ανοιχτούς λογαριασμού και προηγούμενα με κανέναν και δεν μπορεί να εξηγήσει ποιος θα μπορούσε να τον στοχοποιήσει έτσι και να ευθύνεται για αυτήν την καταστροφή.