Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Βλέπει εφιάλτες με τον Μίχο, φοράει κουκούλα μέσα στο σπίτι» - Καταγγελία σοκ από τη θεία της

«Δεν την είδε ούτε ψυχολόγος»

2 Δεκεμβρίου 2022 18:49
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Βλέπει εφιάλτες με τον Μίχο, φοράει κουκούλα μέσα στο σπίτι» - Καταγγελία σοκ από τη θεία της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η θεία της 12χρονης που πρώτη ανακάλυψε και αποκάλυψε την κακοποίηση της ανιψιάς της από τον Ηλία Μίχο στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας, μίλησε στην εκπομπή Live News του MEGA. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το νέο πρόσωπο που φωτογραφίζει ο 53χρονος.

Σχετικά με τη σημερινή κατάσταση του παιδιού, όσα είπε σοκάρουν, αφού το κορίτσι ακόμα και σήμερα δεν έχει δεχτεί ψυχολογική υποστήριξη με τις Αρχές να θεωρούν ότι δεν θα πρέπει να επηρεαστεί η κρίση της ενόψει της συνέχειας των καταθέσεων και περισυλλογής στοιχείων. Μάλιστα, όπως τόνισε, το κορίτσι βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, πιστεύοντας ότι ευθύνεται για το γεγονός ότι η μητέρα του είναι προφυλακισμένη!

Μεταξύ άλλων, περιγράφει το πώς κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και ξετύλιξε το κουβάρι του Κολωνού για το μαρτύριο του παιδιού. Παράλληλα, βγάζει κραυγή απόγνωσης για να σωθεί το παιδί από όσα τραυματικά βιώματα έχει αποκτήσει: «Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα φοβάται να βγει έξω και στο χαμόγελο του παιδιού 2 μήνες αρνούνταν να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ γιατί μου έκανε και πυρετό και δεν το περίμενα τόσο καταλάβατε γιατί εδώ πάντα χαιρόταν όταν ερχόταν δεν περίμενα τόσο τραγική κατάστασής ''δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου θέλω την μαμά'' μου λέει συνέχεια» είπε αρχικά η θεία της 12χρονης.

Και προσθέτει: «Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ την είχα ένα μήνα δεν κατάλαβε ο νονός, ο φίλος μου κανένας μας τίποτα, βλέπαμε ένα κανονικό παιδί το οποίο βέβαια επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε η μικρή λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο εγώ σκεφτείτε ψυχολογικά δηλαδή ήμουνα τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ έβλεπα εγώ εφιάλτες και τι έβλεπα».

Η θεία της 12χρόνης του Κολωνού είναι το πρόσωπο που βοήθησε να αποκαλυφθεί η φρικτή υπόθεση και σήμερα αυτή που βοηθά την μικρή να σταθεί όρθια καθώς την έχει στο πλευρό της. «Δεν είναι και μόνο αυτό το παιδί είναι όλα τα παιδιά είναι και τα μωρά είναι και τα άλλα τα παιδιά και τα μεγάλα όλα υποφέρουνε από αυτό το πράγμα είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη δηλαδή τι φοβόσουνα να πάει που στην Αυστραλία θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της γιατί έχει τρέλα με τα παιδιά», περιγράφει.

«Δεν έχουμε καμία υποστήριξη»

Η θεία της 12χρονης κατήγγειλε επίσης: «Και εμείς δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη να μας πουν έστω πως θα φερθούμε είναι τραγικό αυτό το ότι έχει αφεθεί ένα παιδί σ΄ αυτή την κατάσταση και να ξέρει κιόλας. Μιλάει τώρα με την μαμά της με παίρνει εμένα τηλέφωνο αλλά δεν διανοείστε τώρα δεν μπορώ να σας το εξηγήσω».

«Και εμείς τα ίδια και ενώ το έλεγαν στα κανάλια ότι έχει ψυχολόγο έλεγα τι λένε παναγία μου τι λένε και ξέρετε ποια ήταν η απάντηση τους και τι είπανε στην εισαγγελέα γιατί η εισαγγελέας ήταν φοβερή και σαν άνθρωπος είχε μείνει άναυδη όταν της είπα ότι το παιδί δεν έχει ψυχολογική υποστήριξη τους πήρε η ίδια τηλέφωνο της είπαν ότι δεν μπορούσανε από τον νόμο γιατί λέει το παιδί για να δίνει τις καταθέσεις θα έπρεπε να είναι ανέπαφο λέει από ψυχολογική υποστήριξη να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο δηλαδή αυτά είναι ανεπίτρεπτα», συνέχισε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share