Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κρίσιμες ώρες στην Ημαθία: 14χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ο 43χρονος οδηγός συνελήφθη από τους αστυνομικούς

2 Δεκεμβρίου 2022 08:43
Κρίσιμες ώρες στην Ημαθία: 14χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Πηγή φωτογραφίας: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μια 14χρονη, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Ημαθία.

Η έφηβη ήταν με την μητέρα της όταν έγινε το τροχαίο. Ο 43χρονος οδηγός του οχήματος δεν εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και στη συνέχεια συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Βέροιας, ωστόσο η σοβαρότητα των τραυμάτων της έκανε επιτακτική την ανάγκη να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο.

Τροχαίο με φορτηγό στην Αθηνών-Λαμίας: Θρίλερ με φωτιά σε όχημα - Κλειστή η έξοδος Καπανδριτίου

Τροχαίο ατύχημα με φορτηγό σημειώθηκε στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, με αποτέλεσμα να κλείσει η έξοδος Καπανδριτίου.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική έσβησε φωτιά που άρπαξε φορτηγό όχημα, στο 35ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στις Αφίδνες Αττικής. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Θρήνος στην Κρήτη: Νεκρός 20χρονος μοτοσυκλετιστής στο Ηράκλειο

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) ένα νέο παιδί 20 ετών έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, προσθέτοντας άλλο ένα τραγικό τροχαίο.

Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή των Μαλίων, στο Ηράκλειο, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 20χρονος, εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε, τη στιγμή που έρχονται τρομακτικές λεπτομέρειες για το τροχαίο της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο θάνατος του νεαρού οδηγού ήταν ακαριαίος, κάτι που διαπιστώθηκε με την έλευση των διασωστών. Οι μηχανές ήταν η μεγάλη αγάπη του άτυχου νεαρού, μια αγάπη που έμελλε να του στερήσει τη ζωή.

Η προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτη από φωτογραφίες με μηχανές. «Ήταν όλη του η ζωή», μαρτυρά συγγενικό του πρόσωπο. Ωστόσο, σήμερα η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει με την 650 κυβικών μηχανή του αλλά και το γεγονός ότι δεν φορούσε κράνος στάθηκαν μοιραία. Πρόκειται για τον 51ο νεκρό σε τροχαία δυστυχήματα σε ολόκληρη την Κρήτη για το 2022.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share