Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ήρθαν τα χαρμόσυνα από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα...»

Η πιο σημαντική είδηση από το μετεωρολόγο

1 Δεκεμβρίου 2022 17:26
Ήρθαν τα χαρμόσυνα από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Αρναούτογλου μας φέρνει ευχάριστα νέα για τον καιρό, επισημαίνοντας πως μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, οι θερμοκρασίες θα μας επιτρέψουν να κάνουμε κι άλλη οικονομία στη θέρμανση.

Αυτό είναι ίσως και το πιο σημαντικό, που προκύπτει από την πρόγνωσή του, με τον έμπειρο μετεωρολόγο να αναφέρει πως αύριο (2/12) θα υπάρξει σημαντική βελτίωση, αν και την προηγούμενη νύχτα και μέχρι τα ξημερώματα χρειάζεται αρκετή προσοχή σε ορισμένες περιοχές με μπόρες και καταιγίδες, με το 112 παράλληλα να στέλνει ειδοποιήσεις.

Ο καιρός στις επόμενες μέρες και έως τις 15 Δκεμβρίου

Η θερμοκρασία θα φτάσει την Παρασκευή μέχρι τους 20 βαθμούς, με τους ανέμους στα 5 μποφόρ. Το Σάββατο (3/12) θα υπάρξει συννεφιά παντού σε όλη την χώρα, αφήνοντας φαινόμενα σε αρκετές περιοχές, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Περνώντας στην Κυριακή (4/12), η επιδείνωση θα έρθει στα δυτικά με τους ανέμους στα 7 μποφόρ και έως την Τρίτη (5/12) θα υπάρχει η επικινδυνότητα φαινομένων σε ένα ομιχλώδες τοπίο, χωρίς όμως να πέσει ο υδράργυρος.

Ο Αρναούτογλου, άλλωστε, ενημέρωσε ότι τουλάχιστον έως τα μέσα Δεκεμβρίου δεν πρέπει να ανησυχούμε για το ψύχος, καθώς ο καιρός θα είναι πιο μαλακός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share