Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρήνος στη κηδεία της 21χρονης Έμμας: Την αποχαιρετούν με λευκά λουλούδια - Στην Κρήτη το τελευταίο «αντίο» στη φοιτήτρια που σκοτώθηκε σε τροχαίο (Video)

Συγγενείς και φίλοι στο τελευταίο αντίο

1 Δεκεμβρίου 2022 11:48
Θρήνος στη κηδεία της 21χρονης Έμμας: Την αποχαιρετούν με λευκά λουλούδια - Στην Κρήτη το τελευταίο «αντίο» στη φοιτήτρια που σκοτώθηκε σε τροχαίο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τελευταία πράξη του δράματος, για την 21χρονη Εμμανουέλα που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη, «γράφεται» σήμερα, με την κηδεία της που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με βαθιά θλίψη και οδύνη, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την άτυχη κοπέλα, στα Χανιά, μη μπορώντας να πιστέψουν πως «χάθηκε» τόσο άδικα και μέσα σε λίγα λεπτά.

Η κηδεία της Έμμας, όπως την φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεράσιμου Νεοκούρου, ενώ η ταφή της άτυχης φοιτήτριας θα γίνει στο κοιμητήριο του Ι.Ν. Παναγίας. Η σορός της βρίσκεται στο ναό από τις 10 το πρωί.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Συγκινεί το μήνυμα της μητέρας της Έμμας στη λήπτρια καρδιάς: «Μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί - Είναι διπλά τυχερή» (Video)

Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης Έμμας, που έχασε τη ζωή της αφότου ο 26χρονος τη χτύπησε και την εγκατέλειψε στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως από αυτόπτη μάρτυρα για τις στιγμές της παράσυρσης της άτυχης κοπέλας.

Η οικογένεια της νεαρής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της και, όπως έχει γίνει γνωστό, η καρδιά της 21χρονης χτυπά πλέον σε μια 40χρονη μητέρα, που ήταν στο τελικό στάδιο καρδιακής ανεπάρκειας.

Η μητέρα της Έμμας συγκλονίζει με το μήνυμα που στέλνει μέσω του Open στη 40χρονη γυναίκα: «Για αυτή τη μητέρα που πήρε την καρδιά του παιδιού μου θέλω να ξέρει ότι είναι διπλά τυχερή, όχι μόνο γιατί βρέθηκε μια συμβατή καρδιά, αλλά γιατί πήρε μια καρδιά που χτυπούσε μόνο για να κάνει το καλό, μια καρδιά που ήξερε μόνο να αγαπά».

«Θα ήθελα να της πω ένα ευχαριστώ γιατί μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί και ότι κάποια στιγμή θα ήθελα, αν θα το επιθυμούσε και αυτή, να την αγκαλιάσω όπως αγκάλιαζα το παιδί μου» συγκινεί η μητέρα της 21χρονης Έμμας.

Φρίκη για το τροχαίο της Θεσσαλονίκης: «Η Έμμα ζούσε όταν την έκλεψαν και είναι καταγεγραμμένο»!

Το τροχαίο της Θεσσαλονίκης συγκλονίζει την χώρα με τον άδικο χαμό της 21χρονης Έμμας, με το δικηγόρο της οικογένειας να αποκαλύπτει κάτι φρικτό. Συγκεκριμένα, ο Νικόλαος Ρουσσόπουλος αναφέρει, ότι η κοπέλα ζούσε όταν έγινε η κλοπή, κάτι το οποίο όπως είπε έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.

Η περιγραφή του τραγικού περιστατικού

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ρουσσόπουλος, που μίλησε και για όσα έκανε ο δράστης, υπογράμμισε: «Ερχόμενη από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη είχε μαζί της και ένα τσαντάκι. Ενώ τα υπόλοιπα πράγματα της βρέθηκαν, απουσίαζε το τσαντάκι, ροζ χρώματος, με 1.500 ευρώ».

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βρεθεί ο δράστης, ενώ σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της κλοπής, η κοπέλα ζούσε, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Την στιγμή εκείνη αίμα ζούσε. Χθες διαβιβάστηκε η δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα διενεργήσει την προανάκριση στις ανακριτικές πράξεις. Στις προκαταρκτικές και ανακριτικές πράξεις σίγουρα θα αναζητηθούν μάρτυρες και σίγουρα θα αναζητηθεί υλικό από τις κάμερες, γιατί ευτυχώς στο σημείο υπήρχαν κάμερες.

Να είναι τουλάχιστον τυχερή η οικογένεια, ώστε να μπορέσει να δει ακριβώς το υλικό από τις κάμερες αν όντως “έπιασε” τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό που βοηθάει βέβαια είναι μιλάμε για ένα ροζ τσαντάκι, ένα “χτυπητό” χρώμα, οπότε και κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες μπορεί να το έχει δει».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share