Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Η εικόνα τον διαψεύδει: Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο της 21χρονης στην Εγνατία (Vid)

Ο οδηγός εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως η νεκρή πλέον Εμμανουέλα είχε ευθύνη για... τον θάνατό της

28 Νοεμβρίου 2022 12:26
Η εικόνα τον διαψεύδει: Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο της 21χρονης στην Εγνατία (Vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απολογείται στον ανακριτή ο 26χρονος οδηγός που συνελήφθη για την εγκατάλειψη της 21χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, Εμμανουέλας, την οποία πάτησε δύο φορές με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Ο ίδιος εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως η νεκρή πλέον Εμμανουέλα είχε ευθύνη για… τον θάνατό της, καθώς δεν πέρασε τη διάβαση, ενώ ο ίδιος μαζί με την 19χρονη συνοδηγό του, πέρασαν από πάνω της με το όχημά τους 2 φορές και στη συνέχεια την παράτησαν αιμόφυρτη. Η κατηγορία πλέον είναι ανθρωποκτονία και όχι δίωξη για σωματική βλάβη.

Ο 26χρονος δήλωνε συντετριμμένος από το συμβάν, ωστόσο καταλόγιζε ευθύνη στην 21χρονη για τα όσα συνέβησαν. Οπως χαρακτηριστικά είχε πει ο δικηγόρος του: «είναι συντετριμμένος και η κατάσταση της υγείας του θύματος είναι αυτό που προέχει. Σε σχέση με την υπαιτιότητα του ατυχήματος, οφείλω να πω πως αν η πεζή δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Στα 20 μέτρα υπήρχε διάβαση. Φοβήθηκα και έφυγα γιατί δεν είχε άδεια παραμονής».

Σε βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο φαίνεται το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος αφού έχει χτυπήσει και εγκαταλείψει τη νεαρή κοπέλα, να διαφεύγει από την οδό Ιασωνίδου, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ ο ίδιος έχει ισχυριστεί πως πήγαινε με 50 χιλιόμετρα.

Το βίντεο τον διαψεύδει:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share