ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Μαρκοπούλου: Μπάλωσαν πρόχειρα τους δρόμους έπειτα από εργασίες και η Γη… κατάπιε ΙΧ μετά την πρώτη βροχή! (photos)

Δήμος Μαρκοπούλου: Μπάλωσαν πρόχειρα τους δρόμους έπειτα από εργασίες και η Γη… κατάπιε ΙΧ μετά την πρώτη βροχή! (photos)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Ο Δήμος Μαρκοπούλου αποφάσισε μέσα στο καταχείμωνο να… ξηλώσει τους δρόμους για απαραίτητες εργασίες και αφού τις ολοκλήρωσε έστειλε στην… κόλαση οδηγούς και ΙΧ αυτοκίνητα!

Συγκεκριμένα εδώ και έναν περίπου μήνα το μισό Μαρκόπουλο θυμίζει εργοτάξιο, ενώ σε σημεία που τα έργα έχουν ολοκληρωθεί, οι δρόμοι έχουν μπαλωθεί πρόχειρα με αποτέλεσμα μετά την πρώτη ισχυρή βροχόπτωση η Γη να «ανοίξει» και να «καταπιεί» ΙΧ!

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης (30/11) στη Λεωφόρο Σουνίου 60 και λίγο μετά το γήπεδο της περιοχής προς την πλατεία, δύο ΙΧ έπεσαν στην… φάκα με αποτέλεσμα να υποστούν τεράστιες ζημιές.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του Athensmagazine.gr:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου