Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νέα πρόκληση για την Αγγελική Νικολούλη - Η ανακοίνωση που σόκαρε

Δυστυχώς!

29 Νοεμβρίου 2022 21:29
Νέα πρόκληση για την Αγγελική Νικολούλη - Η ανακοίνωση που σόκαρε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν τρεις κυνηγοί στην περιοχή του Νεοκάστρου Ναυπακτίας πολύ κοντά στο τελευταίο ίχνος ζωής του Παναγιώτη Κυριαζή που αναζητούσε το Φως στο Τούνελ. Με την ευκαιρία, δείτε τον πραγματικό λόγο που τα έσπασαν η Αγγελική Νικολούλη με τον Θανάση Κατερινόπουλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Τούνελ”, το βράδυ της Κυριακής 27 Νοεμβρίου ο σκύλος των κυνηγών εντόπισε τμήματα ανθρώπινου σκελετού στην τοποθεσία Άνω Νεόκαστρο απέναντι από την Ι.Ν του Αγίου Ιωάννη. Την επόμενη ημέρα ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας Νεοκάστρου και οι Αστυνομικές Αρχές.

Στο σημείο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, κλιμάκιο αξιωματικών της Αστυνομικής και της Πυροσβεστικής και πραγματοποίησαν αυτοψία στον χώρο. Τα οστά έχουν μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών όπου θα εξεταστούν από ιατροδικαστή ώστε να διαπιστωθεί αρχικά αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα, αν μπορεί να προσδιοριστεί ο χρόνος θανάτου και αν τυχόν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Νέα πρόκληση για την Αγγελική Νικολούλη - Η ανακοίνωση που σόκαρε

Από τον σκελετό θα γίνει προσπάθεια να εξαχθεί DNA, ώστε οι Αρχές να προχωρήσουν σε διαδικασία ταυτοποίησης με τον αγνοούμενο Παναγιώτη Κυριαζή που χάθηκε στην ιδια περιοχή πριν τέσσερις μήνες. Ήδη, συγγενικό πρόσωπο του 44χρονου έχει κληθεί από την τοπική αστυνομία της Ναυπάκτου.

Στην εκπομπή της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου, η Αγγελική Νικολούλη είχε απευθύνει έκκληση στους κυνηγούς της περιοχής να επικοινωνήσουν με τις Αρχές ή με το “Τούνελ” αν εντοπίσουν κάτι που ενδεχομένως να παραπέμπει στον Παναγιώτη.

Έμειναν μαζί για 22 χρόνια και χώρισαν: Αυτός είναι ο άγνωστος πρώην σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη (photo)

Η Αγγελική Νικολούλη γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας στις 12 Φεβρουαρίου 1964 και ως δημοσιογράφος ασχολείται εξ ολοκλήρου με το αστυνομικό ρεπορτάζ τα τελευταία 27 χρόνια.

Για 22 ολόκληρα χρόνια (1987-2009) υπήρξε παντρεμένη με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη που υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος υπήρξε κουμπάρος στο γάμο τους.

Μαζί απέκτησαν έναν γιο τον Κωνσταντίνο.

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Down Town, «Αν δε θες να δημοσιοποιηθεί κάτι, δεν δημοσιοποιείται. Το δικαίωμα το δίνεις εσύ. Αν δε δώσεις εσύ τροφή, δεν θα φάει ο άλλος. Αν έχεις μάθει να ζεις με την κάμερα στις καλές στιγμές σου, θα σε ακολουθήσει και στις κακές».

Αγγελική Νικολούλη Γιάννης Μουσούλης

Όσο γιατί χώρισε με τον σύζυγό της μετά από 22 χρόνια γάμου; Όπως είπε, ούτε η ίδια πίστευε ότι θα χώριζε κάποια μέρα, αφού πίστευε ότι είχε τον τέλειο γάμο. Αλλά τελικά συμβαίνει. Η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει τι τους οδήγησε στον χωρισμό, αλλά σίγουρα αυτό ήταν κάτι «μη αναστρέψιμο». Ωστόσο, η απόφαση πάρθηκε από κοινού και ο χωρισμός έγινε σε πολιτισμένο επίπεδο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share