Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Από φίλοι...εχθροί: Αυτός ήταν ο λόγος που τα «έσπασαν» Αγγελική Νικολούλη και Θανάσης Κατερινόπουλος

Τι συνέβη;

17 Νοεμβρίου 2022 19:21
Από φίλοι...εχθροί: Αυτός ήταν ο λόγος που τα «έσπασαν» Αγγελική Νικολούλη και Θανάσης Κατερινόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ατάκα του απόστρατου Αστυνομικού Θανάση Κατερινόπουλου που εξόργισε την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Φως στο Τούνελ, ήταν αρκετή για να παγώσουν οι σχέσεις ανάμεσά τους. Παράλληλα, σοκάρει η εκτίμηση του Κατερινόπουλου για το φονικό στην Αίγινα.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος για ένα διάστημα μέχρι πέρυσι ήταν συχνός καλεσμένος της Αγγελικής Νικολούλη στην εκπομπή έρευνας που παρουσιάζει και επιμελείται από την αρχή ως το τέλος.

Μία ατάκα του πρώην απόστρατου Αστυνομικού όμως έφερε τη ρήξη ανάμεσά τους κατά τη διάρκεια του Φως στο Τούνελ η οποία αφορούσε στην υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τότε που ο ίδιος ομολογούσε, μετά από ένα πραγματικό θέατρο μπροστά στις κάμερες για αρκετές μέρες, πως είχε σκοτώσει τη σύζυγό του Κάρολαϊν, δολοφονία για την οποία καταδικάστηκε πρόσφατα.

Αγγελική Νικολούλη και Θανάσης Κατερινόπουλος

Τότε, η Αγγελική Νικολούλη και ο Θανάσης Κατερινόπουλος είχαν προσπαθήσει να τα... βρουν on air, όμως μάλλον η ρήξη ήταν οριστική.

«Πατούσα φρένο συνέχεια για να μην έχουμε εκτροπή και προκαλέσουμε καραμπόλα», είχε πει χαρακτηριστικά τότε η Αγγελική Νικολούλη με εκείνον να της απαντά στον τηλεοπτικό αέρα:

«Η εκτροπή είναι μέσα στο παιχνίδι με την καλή έννοια κι όχι αυτή που θα προκαλέσει ατύχημα. Εσύ έχεις το δημοσιογραφικό μάτι που δεν μπορεί να ταυτιστεί με το αστυνομικό μάτι. Επιτρέψτε μου να πω ότι πέρα από αυτά που είχα στο μυαλό μου, είχα και σχετική πληροφόρηση, ήμουν βέβαιος από το πρώτο βράδυ ότι αυτός ήταν ο δράστης. Αυτό ενισχύθηκε και από την περιβόητη γλώσσα του σώματος. Θα σας αποκαλύψω κάτι που δεν έχουμε κουβεντιάσει ποτέ. Έχω κάνει ειδική εκπαίδευση πάνω στη γλώσσα του σώματος. Θα σας αποκαλύψω έχω κάνει είμαι διαπραγματευτής κρίσεων και ομηριών. Ό,τι έμαθα από τους Αμερικάνους τα είδα πάνω σε αυτόν τον άνθρωπο στο βίντεο που δείξατε εδώ», είχε πει χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Δείτε το βίντεο παρακάτω με τη στιχομυθία τους.

Αρκετό καιρό αργότερα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος πλέον εμφανίζεται στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, είχε αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που οι σχέσεις του με την Νικολούλη είχαν παγώσει.

Δείτε το βίντεο



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share