Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος για τον Βαγγέλη Λαγουδάκη - «Έφυγε» στα 47 του χρόνια

Την Τρίτη το μεσημέρι η κηδεία του

28 Νοεμβρίου 2022 11:02
Θρήνος για τον Βαγγέλη Λαγουδάκη - «Έφυγε» στα 47 του χρόνια
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Καρίνες στον Δήμο Αγίου Βασιλείου και το Ρέθυμνο από τον τραγικό θάνατο του 47χρονου Βαγγέλη Λαγουδάκη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, με το οποίο εκτελούσε γεωργικές εργασίες.

Παράλληλα, το «κατώφλι» του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε, τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη και η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος.

Ο Βαγγέλης Λαγουδάκης ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά, ενώ ήταν αδερφός του απόστρατου στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ., Κώστα Λαγουδάκη. Συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 47χρονο το μεσημέρι της Τρίτης.

Πέθανε ο Βαγγέλης Λαγουδάκης

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Γάλλο του Ρεθύμνου ενώ η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία μία ώρα νωρίτερα. Η ταφή του 47χρονου θα γίνει στο Κοιμητήριο του χωριού Καρίνες στον Δήμο Αγίου Βασιλείου.

Σοκαριστικό τροχαίο στο Βόλο: Νεκρός 25χρονος μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου του με αγριογούρουνο!

Ένσ σοκαριστικό τροχαίο έλαβε τόπο στο Βόλο και στο ύψος των Μικροθηβών, όπου 25χρονος έχασε τη ζωή του ακαριαία, καθώς το αυτοκίνητο, που οδηγούσε, συγκρούστηκε με αγριογούρουνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Βόλου- Φαρσάλων ο 25χρονος, προσέκρουσε σε αγριογούρουνο που βρισκόταν σε ημιθανή κατάσταση στο οδόστρωμα, καθώς το ζώο νωρίτερα είχε χτυπηθεί από άλλο όχημα που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προς Φάρσαλα. Το όχημα οδηγούσε μία 40χρονη, η οποία κατά την πρόσκρουση, δεν τραυματίστηκε. Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό της.

Το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος 25χρονος, βγήκε εκτός πορείας, προσέκρουσε σε τσιμεντένια ράμπα και ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραυματιστεί θανάσιμα, με ένα άλλο τροχαίο επίσης να έχει συγκλονίσει την χώρα.

Η σορός του 25χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share