Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: «Ρουφιάνευε τα παιδιά κι εμείς τρώγαμε συνέπειες...» - «Καταπέλτης» η 20χρονη Ευγενία για τον αδελφό της

Εντείνεται κι άλλο η ενδοοικογενειακή διαμάχη

27 Νοεμβρίου 2022 11:40
Κιβωτός του Κόσμου: «Ρουφιάνευε τα παιδιά κι εμείς τρώγαμε συνέπειες...» - «Καταπέλτης» η 20χρονη Ευγενία για τον αδελφό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ενδοοικογενειακή διαμάχη έχει προκαλέσει η υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, με το μεγαλύτερο αδελφό της καταγγέλλουσας 20χρονης Ευγενίας, Αντώνη, να απαντά και να ισχυρίζεται μάλιστα πως η ίδια η αδελφή του λέει ψέματα.

Η Ευγενία, απάντησε σήμερα (27/11), σε όλα όσα είπε ο αδερφός της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το Σάββατο.

«Έχω πει για άτομα, έχω πει για ονόματα, έχω βγει με το πρόσωπό μου. Και γι’ αυτόν τον λόγο βγήκα με το πρόσωπό μου, γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι. Ξέρω ότι όλα είναι αλήθεια και για το κάθε τι έχω αποδείξεις. Θεώ να δω μέχρι που θα το πάνε. Βγήκε ο αδερφός μου χθες ο Άγγελος. Ο Άγγελος έχει φύγει από την Κιβωτό όπως και εγώ. Εγώ συγκεκριμένα με τα αδέρφια μου, τα τελευταία 4 χρόνια, δεν είχα επικοινωνία όσο ήμουν στη Χίο. Δεν ξέρω πώς ο αδερφός μου ο Άγγελος γνωρίζει ότι όλα αυτά είναι ψέματα. Είπε ο αδερφός μου ότι είναι ψέματα για την άμβλωση και πως μόνη μου έφυγα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Και πως εκείνοι είχαν φέρει το παιδί με το οποίο είχα μείνει έγκυος, και είχαμε μιλήσει και μας είχαν πει να μας δώσουν και σπίτι και άλλα διάφορα τέτοια. Αυτό δεν έγινε ποτέ μα ποτέ. Το ίδιο το παιδί με παρακαλούσε να ρίξω το παιδί. Εννοείται πως έχω τύψεις και θα τις κουβαλάω μία ζωή. Ήμουν 17 ετών όταν έμεινα έγκυος. Ο Άγγελος και ο Αντώνης, άμα δεν έχουν βιώσει και κα δεν έχον συμπεριφερθεί όπως σε εμένα, σε εκείνους, να μην μιλάνε. Στο περιστατικό με την τουαλέτα, είχα καυγά με μία κοπέλα εγώ και ο κύριος δεν ήταν καν παιδαγωγός μου».

«Ανέβηκε πάνω, με έπιασε από τους ώμους, με έβαλε στην τουαλέτα και με τον ποπό μου, επειδή εγώ τραβιόμουν, τσίριζα, έκλαιγα, με έβαλε πάνω με πολλή φορά και με κοπάνησε και έσπασε το καπάκι της τουαλέτας. Είπε ο Αντώνης πως ήταν μπροστά στο περιστατικό και πως ο κύριος ήταν έξω από την τουαλέτα και εγώ μέσα. Όλα αυτά είναι ψέματα. Δεν ήταν κανένας μέσα ούτε και οι δύο κυρίες που ήταν μπροστά. Ήρθαν μετά και είδαν τα σημασία μου τη σπασμένη λεκάνη και γενικά το τι είχε γίνει. Προσπαθήσαν οι συγκεκριμένες κυρίες να μπουν μέσα και ο κύριος δεν άφηνε, έσπρωχνε την πόρτα προς τα έξω και τις έσπρωχνε. Ο κύριος ήταν μαζί μου μέσα στην τουαλέτα. Ο Αντώνης ισχυρίζεται κάτι στο οποίο δεν ήταν μπροστά ο ίδιος και κανένα αγόρι», συμπλήρωσε 20χρονη.

Η ηχηρή απάντηση της Ευγενίας

Η 20χρονη αναφέρθηκε και στη σχέση του αδερφού της με την Κιβωτό και με τον πατήρ Αντώνιο.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέει τόσα πολλά ψέματα. Επίσης είπε ότι δε γνωρίζει από συνέπειες. Θέλω να πω ότι ο Αντώνης είναι ένα παιδί που τα έχει όλα έτοιμα στη ζωή του, γιατί πορίζεται με την Κιβωτό. Και πιστεύει ότι είναι ιδιοκτησία του πατέρα (σ.σ Αντώνιου). Έχει πάρει τους κανόνες και θεωρεί πως όλα είναι φυσιολογικά και δεν βλέπει τίποτα παράξενο. Ο αδερφός μου ο Άγγελος, βγήκε προχθές σε εκπομπή και ανέφερε ένα πρόβλημά μου, ψυχιατρική νόσο. Όπως και να έχει αυτό μου το είχαν δημιουργήσει εκεί μέσα. Εγώ με τον Αντώνη εδώ και πολλά χρόνια δεν τα πάμε καλά και φταίει η Κιβωτός σε αυτό. Ο Αντώνης από μικρός, όταν είχαμε πάει στην δομή της Πωγωνιανής ήταν κοντά στην υπεύθυνη της δομής.

Ρουφιάνευε τα παιδιά, έλεγε τα πάντα που θα κάναμε και εμείς «τρώγαμε» συνέπειες. Έχω δει πολλές φορές τον Αντώνη να παίρνει χρήματα, διότι πάει και λέει τι κάνουν τα παιδιά και στην ουσία τα «καρφώνει», είπε η Ευγενία.

Όσον αφορά στο εάν έχει επικοινωνία με τους γονείς της, αποκάλυψε πως, «όταν έφυγα από την Κιβωτό, έψαξα κατευθείαν να βρω τους γονείς μου μετά από 10 χρόνια. Τους βρήκα σε πολύ άσχημη κατάσταση. Είχα πέσει σε κατάθλιψη γιατί περίμενα ότι θα βγω από το ίδρυμα και θα βρω δύο γονείς αλλαγμένους, που θα μας περιμένουν… δεν έγινε αυτό. Τα αδέρφια μου αποφάσισαν να μην έχουν καμία επικοινωνία μαζί τους».

«Γνωρίζω ότι ο πατήρ (σ.σ Αντώνιος) έχει δωροδοκήσει συγκεκριμένα παιδιά με πολλά λεφτά, και εκείνα ευτυχώς δεν δέχθηκαν. Θα βγω για να βοηθήσω τα επόμενα παιδιά. Έχω καταλάβει ότι δεν λένε ψέματα, διότι μιλάνε όπως μιλάω εγώ, με τον φόβο», είπε κλείνοντας η 20χρονη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share