Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις «φωτιά» Γιώργου Αγγελόπουλου για την προσωπική του ζωή: «Είμαι...» - Το παραδέχτηκε δημόσια για πρώτη φορά

Η απάντησή του για το Survivor All Star

20 Νοεμβρίου 2022 10:16
Αποκαλύψεις «φωτιά» Γιώργου Αγγελόπουλου για την προσωπική του ζωή: «Είμαι...» - Το παραδέχτηκε δημόσια για πρώτη φορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λίγες ημέρες μετά την επέμβασή του απάντησε δημόσια για πρώτη φορά σχετικά με το Survivor All Star, ωστόσο στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Γειά σου», το Σάββατο 19/11, φαίνεται πως ο ίδιος μίλησε και για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε εάν είναι σε σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο νικητής του Survivor εξήγησε πως αισθάνεται ανανεωμένος, καθώς αυτό το διάστημα υπάρχει μία γυναίκα στη ζωή του, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται για μία απλή σχέση, αλλά δήλωσε πως είναι ερωτευμένος.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για την προσωπική του ζωή

«Ο έρωτας είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται», επισήμανε.

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό βίντεο:

Survivor All Star: «Καρφιά» Γιώργου Λιανού για την αποκάλυψη Ντάνου - «Με ενοχλεί να παίρνω θέση σε...»

Ο Γιώργος Λιανός με αφορμή τη νέα σεζόν του The Voice αλλά και τις προετοιμασίες για το Survivor All Star μίλησε στην κάμερα του Open και στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ντάνου μετά την αποκάλυψή του πως δεν θα συμμετάσχει ως παίκτης στο Survivor All Star.

«Με ενοχλεί να παίρνω θέση σε λεγόμενα άλλων, δεν είναι η δουλειά μου αυτή, έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο στο project και γενικά δεν θέλω να παίρνω θέση, θέλω να μένω ουδέτερος γιατί το παιχνίδι ξεκινάει εκεί», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Και συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να παραμένω αμέτοχος, δεν είναι αν τον θέλω εγώ στο παιχνίδι, είναι τι μπορεί να συντονιστεί και τι μπορεί να επιτευχθεί», τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

Για τις αμοιβές αλλά και τις σχέσεις του με τους παίκτες του Survivor ο παρουσιαστής έδωσε ξεκάθαρη απάντηση: «Αυτό είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να σχολιάσω, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Η πρώτη κίνηση που κάνω πριν προσγειωθούμε στο νησί είναι να μιλήσω με τους παίκτες στο αεροπλάνο, με κάποιους μπορεί να γνωριζόμαστε. Με το που πατήσουμε το πόδι μας στο νησί, κρατάω τις ίδιες αποστάσεις απ’ όλους», είπε ο Γιώργος Λιανός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share