Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που είδαν φωτογραφίες & βίντεο της 12χρονης μέσω... της πλατφόρμας γνωριμιών (Video)

Πόσα και ποιά είναι τα νέα πρόσωπα που θα απολογηθούν

17 Νοεμβρίου 2022 13:55
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που είδαν φωτογραφίες & βίντεο της 12χρονης μέσω... της πλατφόρμας γνωριμιών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ένα-ένα σπάνε τα κομμάτια της «αλυσίδας» όλων όσοι φέρεται να εμπλέκονται με τη 12χρονη από τον Κολωνό. Νέες κλήσεις για απολογία στην ανακρίτρια έχουν ήδη αποσταλεί σε ταυτοποιημένους παραλήπτες, με αξιόποινη δραστηριότητα στην πλατφόρμα γνωριμιών.

Πόσα και ποιά είναι τα νέα πρόσωπα που θα απολογηθούν; Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ για το προφίλ τους αλλά και όλες τις νέες εξελίξεις, της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο στο video της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Παράλληλα, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου φέρεται να συνόδευε την 12χρονη ο 53χρονος.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Τέρας ο 53χρονος!» - Ξέσπασε η γιαγιά της ανήλικης (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η γιαγιά της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης τόσο από τον Ηλία Μίχο όσο και από παιδοβιαστές από τους οποίους ο 53χρονος έπαιρνε χρήματα και την εξέδιδε, ξέσπασε στον ΑΝΤ1. Ενώ, σε απεργία πείνας σκέφτεται να προχωρήσει η μητέρα της 12χρονης η οποία βιαζόταν και εκδιδόταν κατ’ εξακολούθηση στον Κολωνό, αν δεν αποφυλακιστεί σύντομα.

Μιλώντας για τον Ηλία Μίχο, η γιαγιά της 12χρονης από τα Σεπόλια ανέφερε: «Λέω τουλάχιστον εγώ τα χρόνια μου τα πέρασα, να τον θάψω με τα χέρια μου ζωντανό. Έτσι είπα ακριβώς. Εκμεταλλεύτηκε την αγάπη που του είχαν τα παιδάκια. Έτρεχαν όλα και έλεγαν "πάμε στον φτηνιάρη γιαγιά να πάρουμε δώρο, "πάμε στον φτηνιάρη γιαγιά".

Έτσι τον έλεγαν, φτηνιάρη. Που πούλαγε χαμόγελο και αγάπες και ξεγέλασε τα παιδάκια. Έλεος πια, αυτό είναι τέρας, δεν είναι άνθρωπος. Μεταμορφωμένο τέρας είναι. Ο Θεός να πάει καλά, να φτιάξει πάλι η οικογένειά μας να ηρεμήσουμε. Τα παιδάκια μας ήταν μια χαρά. Δεν ξέρω, έπεσε βόμβα και γίναμε άνω κάτω».

Και σημείωσε: «Είμαι δυνατή, έχω δύναμη μέσα μου. Έχω περάσει πάρα πολλά στη ζωή μου, έχασα το παιδάκι μου 31 χρόνων, το σκότωσε αυτοκίνητο και πάλι άντεξα, οπότε θα αντέξω και τώρα».

Ερχονται νέες συλλήψεις

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια, μετά και την πρόσφατη κατάθεσή της στην αστυνομία, στην οποία αναγνώρισε κι άλλα πρόσωπα βιαστών.

Η 12χρονη, συγκεκριμένα, στην τελευταία της κατάθεση έκανε λόγο για άλλα 13 άτομα με τα οποία βρέθηκε σε οίκο ανοχής ή στα Σεπόλια και την βίασαν.

Από την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως τουλάχιστον 3 άτομα και οι ταυτοποιήσεις συνεχίζονται, ενώ αναμένονται τουλάχιστον τρία εντάλματα σύλληψης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share