Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έτοιμη να προχωρήσει σε απεργία πείνας η μητέρα της - Την «αθωώνει» η ανήλικη (Video)

Πληροφορίες ότι ο Μίχος είχε προσεγγίσει και άλλα ανήλικα κορίτσια

15 Νοεμβρίου 2022 12:32
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έτοιμη να προχωρήσει σε απεργία πείνας η μητέρα της - Την «αθωώνει» η ανήλικη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε απεργία πείνας σκέφτεται να προχωρήσει η μητέρα της 12χρονης η οποία βιαζόταν και εκδιδόταν κατ’ εξακολούθηση στον Κολωνό, αν δεν αποφυλακιστεί σύντομα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star η 37χρονη σκέφτεται να προχωρήσει στην ακραία αυτή ενέργεια αν απορριφθεί το αίτημα αποφυλάκισης που έχει καταθέσει.

Η ίδια θεωρεί ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ισχυρά για να την κρατήσουν πίσω από τα κάγκελα και αυτό επαναλαμβάνει διαρκώς στους δικηγόρους της και την οικογένειά της.

Φέρεται επίσης να έχει ζητήσει να μιλήσει με τη 12χρονη κόρη της, ενώ η μικρή πριν από λίγες μέρες αναρωτήθηκε γιατί η μητέρα της παραμένει στη φυλακή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας και η θεία της 12χρονης πριν από λίγες μέρες επισκέφθηκαν τα παιδιά μετά από εντολή της εισαγγελέως ανηλίκων.

Την ίδια ώρα αναμένονται νέα εντάλματα κυρίως για κατοχή πορνογραφικού υλικού, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό κάποιοι από τους «πελάτες» ζητούσαν από το παιδί βίντεο και φωτογραφίες. Μάλιστα η αστυνομία έχει καταλήξει στα πρόσωπα αυτά μετά από έρευνες που έγιναν στα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων.

Πληροφορίες ότι ο Μίχος είχε προσεγγίσει κι άλλα 14χρονα κορίτσια

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» 14χρονα κορίτσια καταγγέλλουν ότι είχαν επαφή με τον Μίχο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αρχές εξετάζουν τι είδους επαφή ήταν αυτή κι αν τα ανήλικα κορίτσια είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον 53χρονο.

Οι αρχές εκτιμούν πως αν επαληθευτούν οι φόβοι τους για ασέλγεια στα 14χρονα κορίτσια, τότε θα βρισκόμαστε μπροστά σε έναν «ανήλικο στρατό» που ικανοποιούσε τις ορέξεις του Μίχου και των πελάτων του.

«Καίει» τον Μίχο και αθωώνει τη μητέρα της η ανήλικη - «Μου έδιναν χρήματα για...»

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έναν μήνα μετά την προφυλάκιση της η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό επιμένει στην αθωότητα της. Μάλιστα στις τελευταίες καταθέσεις της, η ανήλικη φέρεται να βγάζει εκτός κάδρου των υπόπτων την 37χρονη κατηγορούμενη και να τα ρίχνει όλα στον Ηλία Μίχο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο Ηλίας Μίχος πουλούσε φωτογραφίες του παιδιού, γυμνές και με εσώρουχα, έναντι 20-25 ευρώ. Δεν είχε σταματήσει εκεί αφού πουλούσε και βίντεο του παιδιού με 70 ευρώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Το Star παρουσίασε νέα αποκαλυπτικά στοιχεία. Δέκα άτομα έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση του Κολωνού. Πολλοί άλλοι έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, για τη 12χρονη όμως η μητέρα της-η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία- είναι άδικα στη φυλακή. Όσα φέρεται να λέει το παιδί στους παιδοψυχολόγους του Ανηλίκων είναι χαρακτηριστικά.

Ερώτηση: Σε αυτά τα δύο κινητά που χρησιμοποιούσες η μαμά είχε πρόσβαση;

12χρονη: Τα έβλεπε…Έβλεπε με ποιους μιλάω… αλλά εγώ διέγραφα τα μηνύματα

Ερώτηση: Είναι κινητά δηλαδή τα οποία είχανε κωδικό; Η μαμά σου τον γνώριζε;

12χρονη: Όχι η μαμά μου δε γνώριζε τον κωδικό

«Μου έδιναν χρήματα για τη μητέρα μου»

Ερώτηση: Είχε τύχει ας πούμε να σου προσφέρει κάποιος χρήματα και να τα δώσεις στη μαμά;

12χρονη: Ναι, μου είπαν ”να δώσεις αυτά στη μαμά σου”

Ερώτηση: Ποιος;

12χρονη: Γνωστοί που ξέρουν πολλά χρόνια τη μαμά

Ερώτηση: Για ποιο λόγο μπορεί να σου έδιναν αυτά τα χρήματα;

12χρονη: Επειδή ήξεραν ότι ήμασταν 8 παιδιά και την ήξεραν τη μαμά μου χρόνια και της έδιναν

«Ετοιμάζει μηνύσεις και εξώδικα η μητέρα της 12χρονης»

«Η μητέρα της 12χρονης δε γνωρίζει ούτε για τις φωτογραφίες ούτε ότι ο Μίχος πήγαινε το παιδί με διάφορους. Η μητέρα ζητά τα παιδιά της, θέλει να τα δει, περιμένει να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης. Δε βγαίνει από το κελί της. Η μητέρα μας έχει πει να στείλουμε εξώδικα και να κάνουμε μηνύσεις σε όσους διαδίδουν ότι είχε ερωτική σχέση με τον Μίχο. Αρνείται ότι είχε ερωτική σχέση» λέει η κ. Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Ο εφιάλτης για τη 12χρονη έχει ένα όνομα, Ηλίας Μίχος. Ακόμη και για τα ύποπτα εμβάσματα που σύμφωνα με το κατηγορητήριο «έκαψαν» την μητέρα της, η 12χρονη φέρεται να την αθωώνει.

12χρονη: Δεν έβλεπε η μητέρα μου τα εμβάσματα. Γιατί πάντα είχε ένα σταθερό ποσό, είχε μόνο 25 λεπτά μέσα.Και πάντα προσπαθούσαμε να αφήσουμε εικοσι πέντε λεπτά.

Ερώτηση: Εκεί λοιπόν έμπαιναν κάποια χρήματα. Ποιος καθοδηγούσε να μπουν τα χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό;

12χρονη: Ο Ηλίας

Ερώτηση: Και μετά ποιος σήκωνε αυτά τα χρήματα;

12χρονη: Όταν δεν μπορούσε αυτός (σ.σ. ο Ηλίας Μίχος) πήγαινα εγώ

Ερώτηση: Υπήρχαν φορές που ο Μίχος είχε χρησιμοποιήσει την κάρτα της μαμάς;

12χρονη: Ναι

Ανάμεσα στα πρόσωπα που αναγνώρισε η 12χρονη στις τελευταίες καταθέσεις της ήταν και ο 55χρονος ιδιωτικός υπάλληλος και πρώην προπονητής ποδοσφαίρου, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών και είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Ο ίδιος αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, μετά την απολογία του όμως κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, συγγενείς και φίλοι τον στηρίζουν, ενώ ο ίδιος μέσω του συνηγόρου του αναμένεται να καταθέσει εντός της εβδομάδας προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share