Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Ιτέα: Αιματηρό επεισόδιο σε πάρτι μαθητών – Εξωσχολικός έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο παιδιά

«Θρίλερ» σε μαθητικό πάρτι

12 Νοεμβρίου 2022 21:09
Συναγερμός στην Ιτέα: Αιματηρό επεισόδιο σε πάρτι μαθητών – Εξωσχολικός έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο παιδιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέφυγαν τα πράγματα σε μαθητικό πάρτι που διεξαγόταν για την εξασφάλιση χρημάτων για την 5ημερη εκδρομή της Γ’ Λυκείου Ιτέας, καθώς λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Σάββατο (12/11) ξέσπασε άγριος καβγάς. Παράλληλα, φρίκη προκαλεί στην Καισαριανή όταν 17χρονος λήστεψε με την απειλή μαχαιριού τρεις ανήλικους.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, νεαρό άτομο, που δεν είναι μαθητής του Λυκείου, φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε δύο παιδιά στο πόδι. Το ένα μάλιστα πιο σοβαρά, ενώ και οι δύο μαθητές κατέληξαν στο Νοσοκομείο Άμφισσας για νοσηλεία.

μαθητής μαχαίρι ιτέα

Για το αιματηρό επεισόδιο προανάκριση διεξάγει το Λιμεναρχείο Ιτέας, ενώ ο δράστης φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

Σοκ στον Βόλο: Γυναίκα μπήκε σε σχολείο και απειλούσε πως θα μαχαιρώσει μαθητές

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε την Παρασκευή (30/9) το πρωί στον Βόλο, όταν μία γυναίκα σε κατάσταση αμόκ μπήκε σε σχολείο και απειλούσε πως θα μαχαιρώσει τους μαθητές.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr η γυναίκα που φώναζε «θα σας φάω, θα σας χτυπήσω» και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει τα παιδιά, δεν εμφάνισε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Το σχολείο κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία συνέλαβε την 42χρονη. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο περιστατικό με πατέρα σε σχολείο στον Βόλο.

Σοκ στον Βόλο: Γυναίκα μπήκε σε σχολείο και απειλούσε πως θα μαχαιρώσει μαθητές

Η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία στο παραλήρημά της ανέφερε κάτι για κάποιον μαθητή, χωρίς όμως κανείς να μπορέσει να καταλάβει τι έλεγε και τι εννοούσε. Ωστόσο, δεν ήταν μητέρα κάποιου μαθητή του σχολείου.

Όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με το τοπικό Μέσο η 42χρονη είναι χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών. Τα παιδιά της δεν φοιτούν στο σχολείο που εισέβαλε, όμως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρονται μαθητές του σχολείου να κάνουν bullying σε ένα από τα παιδιά της αλλά και στην ίδια.

Η γυναίκα συνελήφθη και δόθηκε εντολή για ακούσια νοσηλεία.


 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share