Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βόλος: Έξαλλος πατέρας με το «Γονέας Α» και «Γονέας Β» - «Μην ξαναδώ τέτοιες αηδίες» έγραψε στο σχολείο

Δείτε το σχόλιο προς τους εκπαιδευτικούς

29 Σεπτεμβρίου 2022 18:40
Βόλος: Έξαλλος πατέρας με το «Γονέας Α» και «Γονέας Β» - «Μην ξαναδώ τέτοιες αηδίες» έγραψε στο σχολείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος έγινε ο πατέρας ενός μαθητή σε σχολείο του Βόλου με τη φόρμα του υπουργείου Υγείας που αναφέρεται σε «Α’ Γονέα» και «Β’ Γονέα». Ειδικότερα, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, σε υπεύθυνη δήλωση που κλήθηκε να υπογράψει ο πατέρας για θέμα που αφορά στη λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος, έσβησε τις λέξεις αυτές και τις αντικατέστησε με τις λέξεις «πατέρας» και «μητέρα». Παράλληλα, δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την Καισαριανή με μαχαιρώματα ανηλίκων σε σχολείο.

Δεν έμεινε όμως εκεί αλλά έγραψε και σχόλια προς τους εκπαιδευτικούς του σχολείου: «Και μην ξαναδώ αηδίες. Και μην ξαναδώ αθλιότητες τύπου γονεάς α’ και β’ γονεάς. Το παιδί μου και όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν πατέρα και μητέρα. Τέλος».

Μέσα σε λίγη ώρα, σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, η σχετική «κατσάδα» έγινε viral στο διαδίκτυο προκαλώντας ποικίλες συζητήσεις και σχόλια.

βόλος ξέσπασμα πατέρα σε εκπαιδευτικούς

Φρίκη στην Καισαριανή: 17χρονος λήστεψε με την απειλή μαχαιριού τρεις ανήλικους

Συνελήφθη ένας 17χρονος για τη ληστεία τριών μαθητών και μάλιστα μέσα στο προαύλιο χώρο σχολείου στην Καισαριανή.

Δείτε επίσης: 28χρονος πήγε να ληστέψει περίπτερο! Τότε αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα έγινε ο χειρότερος εφιάλτη του!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βράδυ της Τετάρτης τρεις μαθητές (ηλικίας 13 και 14 ετών) έπαιζαν στο προαύλιο σχολείου στην Καισαριανή όταν τους πλησίασαν δύο μεγαλύτεροι ανήλικοι.

Εκεί με την απειλή μαχαιριού και τη χρήση λεκτικής και σωματικής βίας, άρπαξαν τα κινητά και το χαρτζιλίκι των παιδιών.

Οι δυο ανήλικοι δράστες έφυγαν από το σχολείο προς το Σκοπευτήριο.

Την ίδια ώρα τα παιδιά και οι γονείς τους κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τη ληστεία και λίγο μετά συνελήφθη ένας 17χρονος, τον οποίο αναγνώρισαν τα θύματα.

Μάλιστα, ο 17χρονος έχει συλληφθεί ξανά κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share