Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατροπή για την υπόθεση εξαφάνισης της Αρτέμιδος στο Κορωπί - Η μαρτυρία «κλειδί» που αλλάζει τα πάντα

«Δεν έχω καμία σχέση εγώ…»

12 Νοεμβρίου 2022 14:56
Ανατροπή για την υπόθεση εξαφάνισης της Αρτέμιδος στο Κορωπί - Η μαρτυρία «κλειδί» που αλλάζει τα πάντα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα τροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Αρτέμιδος στο Κορωπί δίνει μια σημαντική μαρτυρία.

Ο μάρτυρας έστρεψε τις έρευνες στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, εκεί που είδε τη 19χρονη αγνοούμενη την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής της. Καθόταν μόνη της σε ένα κιόσκι, προβληματισμένη και βυθισμένη στις σκέψεις της.

Πρόκειται για την παραλία στην οποία συνήθιζε να πηγαίνει για μπάνιο με τις φίλες της, όπως αποκάλυψαν οι ίδιες στην οικογένειά της στη διάρκεια της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”. Εκεί είχε πάει και με τον πρώην φίλο της, πριν αυτός την απορρίψει και τη διαγράψει από τα social media.

Ο ίδιος μίλησε στο «Τούνελ» γι’ αυτή τη συνάντηση. «Μία φορά είχα πάει στην Αγία Μαρίνα για μπάνιο. Ό,τι ήταν να πω το είπα. Άμα μπορούσα να βοηθήσω, θα το είχα κάνει. Τέλος. Την περίοδο που χάθηκε η Άρτεμις, εγώ ήμουν μέσα στο στρατόπεδο. Ήμουν φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη.» αρκέστηκε να πει στην εκπομπή.

Εξαφάνιση Αρτέμιδος στο Κορωπί: Τον λόγο έχει ο εισαγγελέας…

Ο εισαγγελέας στον οποίο παρέδωσε το Ανθρωποκτονιών τον φάκελο της υπόθεσης, θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί η έρευνα με τα νέα δεδομένα ή θα μπει στο αρχείο.

Ο πατέρας της 19χρονης ΑρτέμιδοςΒασίλη, απηύθυνε έκκληση στον δικαστικό λειτουργό να μην εγκαταλείψει την υπόθεση και να εξεταστεί ο πρώην φίλος της και το περιβάλλον του, λέγοντας ότι «δεν έχουν πει μέχρι σήμερα την αλήθεια.»

Πιστεύουν πως κάποιος από το περιβάλλον αυτό, πρέπει να της έκλεισε ραντεβού το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2020. Η Άρτεμις περίμενε για ώρα στη 2η στάση Αττικής, όπου την είδαν συγγενείς της. Φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά και απογοητευμένη να έκλεισε η ίδια το κινητό της και να κατευθύνθηκε στην Αγία Μαρίνα.

«Την είδα κι εγώ να περιμένει…»

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε μία σημαντική μάρτυρας, που είδε την αγνοούμενη για τελευταία φορά πριν χαθούν τα ίχνη της. Είναι σίγουρη πως ήταν η Άρτεμις.

«Η Άρτεμις σίγουρα στάθηκε στη 2η στάση Αττικής, γιατί εκείνο το απόγευμα την είδα κι εγώ. Από εκεί που περνάει η γραμμή 330 που πηγαίνει Αγία Μαρίνα και η 308 που φτάνει στο Νομισματοκοπείο, που είχατε ερευνήσει στην εκπομπή παλιότερα. Εγώ δεν ξέρω σε ποιο λεωφορείο μπήκε. Απλά την είδα να κάθεται στο παγκάκι της στάσης, σταυροπόδι και να κοιτάει το κινητό. Την αναγνώρισα γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Ήταν μόνη της στη στάση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εύχομαι έστω και τώρα να βρεθεί. Να δοθεί η απάντηση, όποια κι αν είναι αυτή. Να ηρεμήσουμε όλοι και να μην μείνει η υπόθεση στο σκοτάδι», κατέληξε.

Τι λέει για την εξαφάνιση μάρτυρας – «κλειδί»

«Ο μάρτυρας που τίθεται στη διάθεση των αρχών, μιλάει για την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020. Είδε την Άρτεμη να κάθεται στο κιόσκι (δείχνει). Είναι μία παραλία που συνήθιζε να έρχεται και δεν είναι κάτι που γνώριζαν πολλοί ούτε είχε γνωστοποιηθεί αυτή η τοποθεσία. Η περιγραφή ταιριάζει με τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης. Θα μπορούσε να έρθει εύκολα εδώ, καθώς υπάρχει σύνδεση από το Κορωπί με το λεωφορείο 330. Θα το έπαιρνε από τη 2η στάση Αττικής, όπου την είδαν να περιμένει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ».

«Η Άρτεμις ήταν εδώ με συγκεκριμένο άτομο…»

«Η Άρτεμις έχει έρθει για βόλτα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας με συγκεκριμένο πρόσωπο, λίγο καιρό πριν από την εξαφάνιση. Είναι ένα γνώριμο μέρος για εκείνη. Το ερώτημα είναι τι την οδήγησε να βγει από το σπίτι στις 16 Οκτωβρίου, να πάει στη συγκεκριμένη στάση, όπου την καταγράφει και η τελευταία κάμερα. Είμαστε σίγουροι ότι εκείνη την ημέρα είχε κλείσει με κάποιον ραντεβού για να συναντηθεί. Δέχθηκε μία κλήση στο Viber, πήγε στο δωμάτιό της, μίλησε κι έφυγε χαρούμενη», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, ενώ εκτίμησε πως υπάρχει κάποιος που δεν έχει αποκαλύψει την αλήθεια.

«Δεν μπορεί η Άρτεμις να έχει στήσει την τέλεια εξαφάνιση. Δεν μπορεί να μην είχε εκμυστηρευτεί σε συγκεκριμένους ανθρώπους κάποια πράγματα. Σίγουρα κάποιος γνωρίζει και δε μιλάει. Συγκεκριμένος μάρτυρας που έχουμε υποδείξει στο Ανθρωποκτονιών, δεν έχει πει την αλήθεια εξ αρχής. Να βγει και να πει τι ακριβώς έχει γίνει. Γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις για την Άρτεμη. Είναι το τελευταίο άτομο που είχε επικοινωνία», συμπλήρωσε.

«Δεν έχω καμία σχέση εγώ…»

Η εκπομπή εντόπισε και μίλησε με συγγενή της 19χρονης, που σύμφωνα με μία πληροφορία, την είχε δει την ημέρα της εξαφάνισης. Η ίδια ωστόσο το διέψευσε.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ ήμουν στη δουλειά μου και δεν ήξερα καν για την εξαφάνιση. Το πληροφορήθηκα αργότερα. Είμαστε συμπέθεροι με την οικογένειά της, αλλά δεν έχουμε μιλήσει με την Άρτεμη. Καμία σχέση δεν έχω εγώ. Μακάρι να βρεθεί γιατί όπως έχω ακούσει, ήταν μία πολύ καλή κοπέλα και ήσυχη. Μάνα είμαι κι εγώ και καταλαβαίνω…», είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share