Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Ραγδαίες εξελίξεις! Η νέα σημαντική μαρτυρία και το πρόσωπο «κλειδί» (Video)

Νέα τροπή στην υπόθεση

10 Νοεμβρίου 2022 16:05
Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Ραγδαίες εξελίξεις! Η νέα σημαντική μαρτυρία και το πρόσωπο «κλειδί» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία υπόθεση που έχει απασχολήσει έντονα το πανελλήνιο ερευνά το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 23:20, στο MEGA.

Το «Τούνελ» φέρνει πάλι στο φως το θρίλερ της Άρτεμις! Η νέα σημαντική μαρτυρία και το πρόσωπο-«κλειδί». Ενώ, διαβάστε εδώ για μία επιστολή που δίνει ελπίδες ότι είναι ζωντανή!

Πού εντοπίζεται η 19χρονη μετά την εξαφάνιση; Νέα τροπή στην υπόθεση, περιπλέκει το μυστήριο. Ο γρίφος της πολύκροτης εξαφάνισης ζητά επιτακτικά λύση. Η έκκληση της οικογένειας που δύο χρόνια ζει τον εφιάλτη.

«Η Άρτεμις είναι ζωντανή...» - Ανατροπή από την Αγγελική Νικολούλη για την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί

Μια τεράστια ανατροπή φαίνεται πως έρχεται για την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδας στο Κορωπί, με μια επιστολή να αναστατώνει την οικογένεια, ερχόμενα από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου τον περασμένο Απρίλιο.

Αποδέκτης ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας της Αρτέμιδος Βασίλη, Αναστάσιος Ντούγκας στο γραφείο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη.

Η δακτυλογραφημένη επιστολή αναφερόταν στην αγνοούμενη κοπέλα, προκαλώντας ερωτήματα, τη στιγμή που ένας νέος κύκλος καταθέσεων ετοιμάζεται.

«Δώστε προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, είναι σοβαρές. Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέληση της από δύο άνδρες. Κατά καιρούς την μετέφεραν σε διαφορετική τοποθεσία και μια τέτοια μετακίνηση έγινε πριν λίγες μέρες λόγω του ότι ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση και προβλήθηκε στα κανάλια. Να σταματήσει αμέσως η κάθε ενημέρωση του κοινού καθώς οι δράστες παρακολουθούν και βρίσκονται σε επιφυλακή…» ανέφερε.

Ο άγνωστός αποστολέας δεν μένει όμως μόνο σε αυτά. Στην επιστολή υποδεικνύει με συγκεκριμένες συντεταγμένες, χώρους γειτονικούς στο Κορωπί απ’ όπου εξαφανίστηκε η Άρτεμις. Υποστηρίζει ότι την κρατούν παρά τη θέληση της άτομα που έχουν διαπράξει στο παρελθόν δύο δολοφονίες εξαφανίζοντας τις σορούς των θυμάτων τους.

«Προηγουμένως η Άρτεμις κρατούνταν στο σπίτι στις συντεταγμένες 37°**’**.**”N 23°**’**.**”E από τους δύο άνδρες, οι οποίοι έχουν κάποια σχέση με το σπίτι. Οι ίδιοι έχουν σκοτώσει έναν άνδρα και μια γυναίκα, με τους οποίους είχαν κάποια σχέση» συμπλήρωνε ο αποστολέας.

Στη συνέχεια δίνει ακριβείς συντεταγμένες και για τα σημεία ταφής τους. Ο δικηγόρος ενημέρωσε και την εκπομπή που σκοπίμως δεν δημοσιοποίησε το παραμικρό, μέχρι οι Αρχές να ερευνήσουν τα όσα αναφέρονται στο περίεργο αυτό γράμμα.

Η επιστολή συνεχίζει: «Ύποπτες κινήσεις παρατηρούνται και στο υπόγειο καταφύγιο ενδιάμεσα των δύο 37°**’**.**”N 23°**’**.**”E. Το δεύτερο σπίτι έχει κι εκείνο υπόγειο χώρο. Πιθανώς εκεί κρατείται η Άρτεμις. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Αν γίνει λάθος μπορεί είτε να την μετακινήσουν ξανά είτε να την σκοτώσουν. Κάντε γρήγορα».

Πού είναι η Άρτεμις Βασίλη;

Το «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε στα συγκεκριμένα σημεία μόνο όταν το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση εξαφάνισης, ολοκλήρωσε την εξονυχιστική του έρευνα.

Eπισκέφθηκε τα συγκεκριμένα σημεία μόνο όταν το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση, ολοκλήρωσε την εξονυχιστική του έρευνα.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση, ενώ τα όσα υποστηρίζει ο αποστολέας της (για υπόγεια καταφύγια) δεν ισχύουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share