Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ελ. Βενιζέλος: Τούρκος υπήκοος, αραβικής καταγωγής ο επικίνδυνος άνδρας που έψαχνε η CIA στα αεροπλάνα της Emirates

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ

11 Νοεμβρίου 2022 15:06
Ελ. Βενιζέλος: Τούρκος υπήκοος, αραβικής καταγωγής ο επικίνδυνος άνδρας που έψαχνε η CIA στα αεροπλάνα της Emirates
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αραβικής καταγωγής με τουρκική υποκοότητα είναι ο άνδρας για τον οποίο έστειλε χθες σήμα η CIA θεωρώντας τον ύποπτο και επικίνδυνο για τρομοκρατία και προκαλώντας το απίστευτο θρίλερ που εκτυλίχθηκε χθες με τα δύο αεροπλάνα της Εmirates. Με την ευκαιρία, δείτε την δραματική περιγραφή επιβάτη για την εμπειρία του στην πτήση "θρίλερ".

Το απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε χθες με επίκεντρο το Ελ. Βενιζέλος και τις δύο πτήσεις της Emirates τη μία που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για Ντουμπάι και την δεύτερη που είχε ήδη απογειωθεί από την Αθήνα βρισκόταν πάνω απο την Ιταλία και η Γαλλία της απαγόρευσε την είσοδο στο FIR του Παρισιού.

Ολα ξεκίνησαν με το σήμα της CIA για έναν άκρως επικίνδυνο για τρομοκρατία άνδρα που πιθανότατα θα επέβαινε σε κάποια από τις δύο πτήσεις.

 Ελ. Βενιζέλος: Τούρκος υπήκοος, αραβικής καταγωγής ο επικίνδυνος άνδρας που έψαχνε η CIA στα αεροπλάνα της Emirates

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω άνδρας διαμένει στην Αθήνα υπό καθεστώς Ασύλου και είχε κάνει αίτημα για να του χορηγηθεί βίζα για να ταξιδέψει στην Αμερική όπου διαμένει η οικογένειά του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιος φίλος του φέρεται να επικοινώνησε είτε με τις αμερικανικές είτε με τις ελληνικές αρχές και να υποστήριξε ότι πρόκειται για τρομοκράτη ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει τρομοκρατικό χτύπημα σε κάποιες από τις εν λόγω πτήσεις.

Εκτός όλων των άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνάται το ενδεχόμενο να πρόκειται για προσωπική διαφορά ανάμεσα στο άτομο που υποστήριξε στις αρχές τα περί τρομοκρατικής δράσης και τον άνδρα τον οποίο έψαχναν οι αρχές χθες στα δύο αεροπλάνα της Εmirates αλλά δεν βρήκαν.

Θρίλερ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με δυο πτήσεις της Emirates – Προειδοποίηση της CIA για «ύποπτο επιβάτη»

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης (10/11) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με δύο πτήσεις της Emirates. Την ίδια ώρα σε θρίλερ εκτυλίσσεται η σύλληψη στο αεροδρόμιο για απάτη τύπου «πυραμίδας» με λεία 28 εκατ. ευρώ!.

Η μία έχει φύγει για Νέα Υόρκη και επιστρέφει πίσω, ενώ η άλλη που είχε προορισμό το Ντουμπάι δεν απογειώθηκε.

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας έσπευσαν οι αστυνομικές Αρχές, με κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής, άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου και άλλες υπηρεσίες να βρίσκονται επί ποδός.

Ο συναγερμός σήμανε έπειτα από πληροφορίες της CIA που έκαναν λόγο για το ενδεχόμενο ύπαρξης ύποπτου επιβάτη σε μία από τις πτήσεις ο οποίος θα προκαλούσε πρόβλημα.

αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Το πρώτο αεροπλάνο, το οποίο είχε προορισμό το Ντουμπάι δεν είχε προλάβει να απογειωθεί από το Ελ. Βενιζέλος και ο έλεγχος ολοκληρώθηκε χωρίς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο.

Το δεύτερο αεροπλάνο της Emirates, η πτήση ΕΚ 209 με προορισμό της Νέα Υόρκη, είχε απογειωθεί και βρισκόταν πάνω από την Ιταλία όταν αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», απ’ όπου ξεκίνησε.

Αυτήν την ώρα, το αεροπλάνο επιστρέφει στην Αθήνα για να γίνει έλεγχος.

Σοκ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Εργαζόμενος πέθανε εν ώρα εργασίας

Την τελευταία του πνοή άφησε την περασμένη Τετάρτη (14/9) εργαζόμενος στο Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα. O 50χρονος άνδρας πέθανε από ανακοπή εν ώρα εργασίας και ενώ δούλευε κάτω από αεροσκάφος, με το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου να καταγγέλλει εταιρεία και αεροδρόμιο για την εντατικοποίηση της δουλειάς των εργαζομένων.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση - Έβγαζε καπνούς από το πιλοτήριο

Εντατικοποίηση και ανύπαρκτα μέτρα καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου

«Ο θάνατος του συναδέλφου μας στο αεροδρόμιο Αθηνών, δεν ήταν η κακιά στιγμή αλλά η μοιραία κατάληξη της εντατικοποίησης και των ανύπαρκτων μέτρων προστασίας της ζωής των εργαζομένων. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Αν.Αττικής, εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά του στους οικείους του συναδέλφου που άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη το απόγευμα εν ώρα εργασίας στο Αεροδρόμιο Αθηνών.

Ο Συνάδελφος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή κατά τη διάρκεια της εργασίας του κάτω από αεροσκάφος όπου εργαζόταν μόνος του και είναι ερωτηματικό το πόση ώρα είχε πάθει το συμβάν μένοντας αβοήθητος.

Οι ευθύνες και της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης που εργαζόταν ο συνάδελφος αλλά και του αεροδρομίου Αθηνών είναι τεράστιες μιας και ο συνάδελφος που έχασε την ζωή του ασκούσε τα καθήκοντά του μόνος του, σε πόστο που και παραπάνω άτομα χρειάζονταν, αλλά και η επικινδυνότητα της εργασίας του ήταν πάρα πολύ υψηλή»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share