Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με δυο πτήσεις της Emirates – Προειδοποίηση της CIA για «ύποπτο επιβάτη»

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης (10/11) στο αεροδρόμιο

10 Νοεμβρίου 2022 21:43
Θρίλερ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με δυο πτήσεις της Emirates – Προειδοποίηση της CIA για «ύποπτο επιβάτη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης (10/11) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με δύο πτήσεις της Emirates. Την ίδια ώρα σε θρίλερ εκτυλίσσεται η σύλληψη στο αεροδρόμιο για απάτη τύπου «πυραμίδας» με λεία 28 εκατ. ευρώ!.

Η μία έχει φύγει για Νέα Υόρκη και επιστρέφει πίσω, ενώ η άλλη που είχε προορισμό το Ντουμπάι δεν απογειώθηκε.

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας έσπευσαν οι αστυνομικές Αρχές, με κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής, άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου και άλλες υπηρεσίες να βρίσκονται επί ποδός.

Ο συναγερμός σήμανε έπειτα από πληροφορίες της CIA που έκαναν λόγο για το ενδεχόμενο ύπαρξης ύποπτου επιβάτη σε μία από τις πτήσεις ο οποίος θα προκαλούσε πρόβλημα.

αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Το πρώτο αεροπλάνο, το οποίο είχε προορισμό το Ντουμπάι δεν είχε προλάβει να απογειωθεί από το Ελ. Βενιζέλος και ο έλεγχος ολοκληρώθηκε χωρίς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο.

Το δεύτερο αεροπλάνο της Emirates, η πτήση ΕΚ 209 με προορισμό της Νέα Υόρκη, είχε απογειωθεί και βρισκόταν πάνω από την Ιταλία όταν αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», απ’ όπου ξεκίνησε.

Αυτήν την ώρα, το αεροπλάνο επιστρέφει στην Αθήνα για να γίνει έλεγχος.

Σοκ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Εργαζόμενος πέθανε εν ώρα εργασίας

Την τελευταία του πνοή άφησε την περασμένη Τετάρτη (14/9) εργαζόμενος στο Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα. O 50χρονος άνδρας πέθανε από ανακοπή εν ώρα εργασίας και ενώ δούλευε κάτω από αεροσκάφος, με το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου να καταγγέλλει εταιρεία και αεροδρόμιο για την εντατικοποίηση της δουλειάς των εργαζομένων.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση - Έβγαζε καπνούς από το πιλοτήριο

Εντατικοποίηση και ανύπαρκτα μέτρα καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου

«Ο θάνατος του συναδέλφου μας στο αεροδρόμιο Αθηνών, δεν ήταν η κακιά στιγμή αλλά η μοιραία κατάληξη της εντατικοποίησης και των ανύπαρκτων μέτρων προστασίας της ζωής των εργαζομένων. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Αν.Αττικής, εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά του στους οικείους του συναδέλφου που άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη το απόγευμα εν ώρα εργασίας στο Αεροδρόμιο Αθηνών.

Ο Συνάδελφος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή κατά τη διάρκεια της εργασίας του κάτω από αεροσκάφος όπου εργαζόταν μόνος του και είναι ερωτηματικό το πόση ώρα είχε πάθει το συμβάν μένοντας αβοήθητος.

Οι ευθύνες και της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης που εργαζόταν ο συνάδελφος αλλά και του αεροδρομίου Αθηνών είναι τεράστιες μιας και ο συνάδελφος που έχασε την ζωή του ασκούσε τα καθήκοντά του μόνος του, σε πόστο που και παραπάνω άτομα χρειάζονταν, αλλά και η επικινδυνότητα της εργασίας του ήταν πάρα πολύ υψηλή»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share