Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Αλλαγή σχεδίου: Κλειστά θα παραμείνουν τα μαγαζιά την Κυριακή 13/11 - Ποια είναι η νέα ημερομηνία;

Ξεχάστε τα ψώνια αυτήν την Κυριακή

8 Νοεμβρίου 2022 12:41
Αλλαγή σχεδίου: Κλειστά θα παραμείνουν τα μαγαζιά την Κυριακή 13/11 - Ποια είναι η νέα ημερομηνία;

Άκυρώθηκε η λειτουργία των μαγαζιών την Κυριακή 13 Νοεμβρίου λόγω της ετήσιας διεξαγωγής των Μαραθωνίων Αγώνων. Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε καινούργια ημερομηνία που θα παραμείνουν ανοιχτά τα μαγαζιά:

Ενημερώσου επίσης για την κυκλοφορία αύριο με την απεργία των ΜΜΜ

«Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου αλλά θα είναι ανοικτά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00».

Διεξαγωγή Μαραθωνίου

Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του iEidiseis, η διεξαγωγή του κλασσικού Μαραθωνίου που είναι προγραμματισμένος για αυτή την Κυριακή, καθιστούσε αδύνατη τη λειτουργία των καταστημάτων, αφού θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από νωρίς το πρωί σε όλη την Αττική.

Υπενθυμίζεται ότι το «σίριαλ» με τα ανοιχτά μαγαζιά έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν αιφνιδιαστικά ανακοινώθηκε ότι η λειτουργία τους στις 6/11, προκαλώντας την αντίδραση των εμπόρων. Ακολούθησε νέα αναβολή, λόγω της κακοκαιρίας Eva για τις 13/11, όμως και αυτή ακυρώθηκε.

Μαραθώνιος 2022

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share