Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Να πληρώσουν όσοι έκαναν κακό στο παιδί μου» λέει από τη φυλακή η μητέρα της ανήλικης

Απολογούνται σήμερα ο 55χρονος προπονητής και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που συνελήφθησαν για βιασμούς της 12χρονης

7 Νοεμβρίου 2022 08:37
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Να πληρώσουν όσοι έκαναν κακό στο παιδί μου» λέει από τη φυλακή η μητέρα της ανήλικης
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ενώπιον του ανακριτή οδηγούνται σήμερα, Δευτέρα (7/11), ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που εργάζεται σε πλοία και ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης.

Δείτε επίσης: Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Απολογία «φωτιά» της μητέρας της ανήλικης: «Του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς στο μαγαζί του να...» (video)

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 43χρονος ηλεκτρολόγος ο οποίος συνελήφθη στην Κόρινθο βίασε τουλάχιστον τρεις φορές την 12χρονη και ο 55χρονος τουλάχιστον μία. Και οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους πως είχαν διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη χωρίς ωστόσο να την έχουν συναντήσει διά ζώσης.

Στο μεταξύ την Τρίτη θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι άλλοι δύο που συνέληφθησαν για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, ένας 35χρονος και ένας 39χρονος. Σημειώνεται πως και οι τέσσερις συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής. Το πλαίσιο ποινής για τη συγκεκριμένη κατηγορία, ανέρχεται σε 10 – 15 χρόνια φυλάκισης.

Από την πλευρά της η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού φέρεται να ζητά μέσα από το κελί «όσοι έκαναν κακό στο κοριτσάκι μου να πιαστούν και να πληρώσουν».

Σύμφωνα με το Star η 37χρονη γυναίκα είναι απομονωμένη, προαυλίζεται ελάχιστα και έχει επικοινωνία μόνο με τους δικηγόρους της και την οικογένεια της. Παράλληλα επιμένει να αρνείται τις κατηγορίες αλλά να λέει ότι είχε χάσει τον έλεγχο του παιδιού της.

Βιασμός 12χρονης: Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Να πληρώσουν όσοι έκαναν κακό στο παιδί μου» λέει από τη φυλακή η μητέρα της ανήλικης

Ο 43χρονος σε μια προσπάθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια των αρχών, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο «Ανηλίκων» της Ασφάλειας Αττικης και είχε πει ότι απλά συνομιλούσε με τη μικρή μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, χωρίς να έχει συναντηθεί. Όμως τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάλυση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ και η αναγνώριση από το θύμα τον διέψευσαν και οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος.

Η ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ, εντόπισε τον 43χρονο, A.M. ηλεκτρολόγο πλοίων το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου στην περιοχή της Κορίνθου και ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr στη θέση Περιγιάλι, Λεχαίου.

Ο άνδρας που διαμένει στην Αθήνα, είχε βρει καταφύγιο σε μονοκατοικία προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό δεν είχε δουλειά καθώς τον είχαν απολύσει από την ναυτιλιακή εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

Βιασμός 12χρονης: Ο 55χρονος προπονητής

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Να πληρώσουν όσοι έκαναν κακό στο παιδί μου» λέει από τη φυλακή η μητέρα της ανήλικης

Προπονητής ακαδημιών, με διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό του και ιδιαίτερα δημοφιλής στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι ο 55χρονος, τρίτος συλληφθείς για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο 55χρονος έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρυ ενώ πρόσφατα διηύθυνε ομάδα 6Χ6 Futsal σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Τσεχία.

Ο συλληφθείς βρίσκεται ανάμεσα στους άνδρες που το προηγούμενο διάστημα είχαν πάει αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ και είχαν καταθέσει ψευδώς πως συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη χωρίς να έχουν συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, είχε καταθέσει ενόρκως και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Ο συλληφθείς φέρεται να είχε γνωρίσει την ανήλικη μέσω του Blindchat, να συναντήθηκε μαζί της και να τη βίασε τουλάχιστον μια φορά έναντι αμοιβής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share