Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Απολογία «φωτιά» της μητέρας της ανήλικης: «Του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς στο μαγαζί του να...» (video)

«Θα αυτοκτονήσω χωρίς τα παιδιά μου...»

18 Οκτωβρίου 2022 19:33
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Απολογία «φωτιά» της μητέρας της ανήλικης: «Του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς στο μαγαζί του να...» (video)
Πηγή φωτογραφιών: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άνθρωπος της Εκκλησίας εμφανιζόταν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος στον Κολωνό και ως τέτοιον τον έβλεπαν και οι κάτοικοι της περιοχής. Μεταξύ αυτών και η μητέρα της 12χρονης, όπως φέρεται να είπε στην απολογία της, μετά την οποία κρίθηκε προφυλακιστέα.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να ήξερα και να μην του είχα βγάλει τα μάτια»

Η 37χρονη κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η μικρή πήγαινε στο μαγαζί του Μίχου μετά το ολοήμερο σχολείο 3-4 φορές την εβδομάδα, χωρίς να έχει καταλάβει ότι συνέβαινε κάτι άσχημο.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να το ήξερα εγώ αυτό και να μην του είχα βγάλει τα μάτια. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Το μαγαζί είναι σε κεντρικό σημείο της γειτονιάς, ήταν άνθρωπος της εκκλησίας, είχε πολλούς γνωστούς στην γειτονιά, ηθοποιούς, πολιτικούς, του είχα εμπιστοσύνη.

Δείτε επίσης: Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτός είναι ο οίκος ανοχής που αναγνώρισε το κοριτσάκι - Μέχρι και 80 βιαστές την κακοποίησαν εκεί (video)

Όταν καμιά φορά πήγαινε το παιδί με σορτσάκι ή κολάν στο μαγαζί, μου το έστελνε στο σπίτι για να αλλάξει για να μην το βλέπει έτσι ο κόσμος. Μου έριχνε στάχτη στα μάτια. Επίσης, του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς εν ενεργεία και μη να συχνάζουν στο μαγαζί του…», είπε.

Οι συνομιλίες με τη σύζυγο του Μίχου

Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι μετά τις αποκαλύψεις επικοινώνησε με τη σύζυγο του Ηλία Μίχου, χωρίς να την ενημερώσει ότι είχε προβεί σε καταγγελία, στην οποία έστειλε ένα μήνυμα που είχε ανταλλάξει η κόρη της με τον 53χρονο για να την πιστέψει. Στη συνάντηση που είχαν , όπως φέρεται να είπε η 37χρονη, η σύζυγός του Μίχου της έδωσε 100 ευρώ, ενώ 4 ημέρες μετά, εκείνη της ζήτησε αλλά 100 ευρώ, διότι τα είχε ανάγκη.

«Μου είπε ότι σε ό,τι χρειαζόμουν θα ήταν δίπλα μου σε ψυχολόγους και ό,τι άλλο κι αν θέλω να της ζητήσω άλλα χρήματα για να με βοηθήσει, να μην διστάσω. Μου είπε να πάμε σ’ ένα δικηγόρο να υπογράψουμε ένα χαρτί ότι δεν θα τον καταγγείλω κι εκείνη θα με βοηθούσε οικονομικά με το παιδί, για παράδειγμα για ψυχολόγο και για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας…», συνέχισε.

«Θα αυτοκτονήσω χωρίς τα παιδιά μου...»

Η κατηγορούμενη για μαστροπεία φέρεται να είπε ότι η κόρη της ήταν πολύ καλή μαθήτρια, ωστόσο, το τελευταίο καιρό απομακρυνόταν και τσακώνονταν λίγο: «Όλες αυτές τις ημέρες μιλάω κάθε ημέρα με τα παιδιά μου και τα παιδιά μου κλαίνε και με ζητάνε. Δε φταίω σε τίποτα, θα αυτοκτονήσω χωρίς τα παιδιά μου. Κοιμόμουν αγκαλιά με τα παιδιά μου.

Όλα τα παιδιά μου τα αγαπάω και με αγαπάνε κι αυτά…Να το ήξερα ότι βιάζουν το παιδί μου και να καθόμουν με σταυρωμένα τα χέρια; Ένα μήνα κρατιέμαι να μην πάω να τον σκοτώσω. Από το τμήμα ανηλίκων μου είχαν πει να μην κάνω τίποτα για να μην καταλάβει κάτι κανένας ότι έκανα καταγγελία για να τον παρακολουθούν. Τον είδα την ημέρα του Σταυρού που ήταν στην λιτανεία της εικόνας και ήθελα να φωνάξω είναι βιαστής πιάστε τον. Πίστευε ότι δεν θα του έκανα τίποτα…».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share