Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: «Μου έκλεινε τις πληγές με συρραπτικό» - Έτσι εξαπάτησε το θύμα του γιατρός - απατεώνας

Τον πήγε σε δίκη και κέρδισε αποζημίωση 15.000 ευρώ

3 Νοεμβρίου 2022 22:10
Θεσσαλονίκη: «Μου έκλεινε τις πληγές με συρραπτικό» - Έτσι εξαπάτησε το θύμα του γιατρός - απατεώνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 40χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη μίλησε δημόσια για τον γιατρό που απαγγέλλεται πλαστικός χειρουργός και δέχτηκε επίθεση πριν από λίγο καιρό από δύο κουκουλοφόρους που αναζητούνται.

Η ίδια με καλυμμένα χαρακτηριστικά μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ανέφερε πως τον επισκέφθηκε πριν λίγα χρόνια για ένα πρόβλημα υγείας στα πόδια της, ενώ εκείνος συστήθηκε ως πλαστικός με ειδικότητα όμως ΩΡΛ.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα είχε διαγνωστεί με λιπιδαιμία των κάτω άκρων και εκείνος είχε δεσμευτεί πως θα τη χειρουργήσει και θα παρουσιάσει μάλιστα το περιστατικό σε ιατρικό συνέδριο. Έτσι, την υπέβαλε σε δύο επώδυνα χειρουργεία στις γάμπες, όμως μετέπειτα χρειάστηκε νοσηλεία σε κλινική για σταφυλόκοκκο και μια ολική επανορθωτική επέμβαση.

«Βγάζανε τις γάζες και μαζί με τις γάζες έβγαινε το δέρμα μου. Μου αφαίρεσε από τη δεξιά πλευρά στα οπίσθια και από άλλα σημεία. Δεν πήγα για αισθητική επέμβαση εκεί. Πήγα τα πόδια μου να φτιάξω», είπε χαρακτηριστικά.

«Άνοιξε τις γάζες που ήταν τυλιγμένο το πόδι, πήρε ένα συρραπτικό και έκλεινε αυτές τις πληγές από τις οποίες έτρεχε αίμα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Με είχε για πειραματόζωο», είπε μεταξύ άλλων, για την υπόθεση που δικαιώθηκε τελικά από τα δικαστήρια, κερδίζοντας αποζημίωση 15.000 ευρώ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share