Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: «Θα μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει!» - Σοκάρει ο πλαστικός χειρουργός για την επίθεση που δέχτηκε (Video)

«Δεν ήταν το κίνητρό τους η ληστεία»

2 Νοεμβρίου 2022 09:59
Θεσσαλονίκη: «Θα μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει!» - Σοκάρει ο πλαστικός χειρουργός για την επίθεση που δέχτηκε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία άγρια επίθεση σε πλαστικό χειρουργό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (01/11) στη Θεσσαλονίκη. Ο γιατρός την ώρα που έμπαινε στο ιατρείο του, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, στη Λεωφόρο Νίκης, δέχτηκε επίθεση από δύο αγνώστους που του είχαν στήσει καρτέρι και τον περίμεναν. Παράλληλα, σοκάρει με την περιγραφή της η 38χρονη που καταγγέλει ότι παραμορφώθηκε από γνωστό πλαστικό χειρουργό.

Πιο αναλυτικά όλα έγιναν όταν ο πλαστικός χειρουργός κατέβηκε από πολυκατοικία, όπου δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τον περίμεναν από κάτω και μόλις κατέβηκε ο γιατρός άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές. Τον έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τον χτυπούν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

«Στην αρχή με χτύπησαν με λοστό ή με γλομπ, δεν ξέρω τι ήταν. Ήταν πάρα πολύ δυνατό το χτύπημα, πίσω στο κεφάλι μου, λίγο πάνω από τον αυχένα» είπε αρχικά ο γιατρός που δέχτηκε την επίθεση και πρόσθεσε «ευτυχώς δεν ήταν στον αυχένα γιατί θα μπορούσε να με αφήσει στον τόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον χειρουργό δεν ήταν απόπειρα ληστείας καθώς οι δράστες δεν πήραν την τσάντα και το πορτοφόλι του, που έπεσαν κάτω μετά την επίθεση.

«Είμαι γιατρός, κάνω επεμβάσεις, μπορεί κάποιος να μην είναι ευχαριστημένος, αλλά πάντα να ξέρετε βρίσκω τον τρόπο και υπάρχει λύση για όλα» σημείωσε. «Δεν είχα κάτι τόσο σοβαρό, μία διένεξη με κάποιον ασθενή που να δικαιολογεί αυτή τη πράξη» συμπλήρωσε.

Τα δύο άτομα μετά την άγρια επίθεση, τράπηκαν σε φυγή. Σημειώνεται πως ο εν λόγω δρόμος είναι αρκετά κεντρικός και δίπλα στην πολυκατοικία υπάρχουν πολλά μαγαζιά. Η πολυκατοικία όπου σημειώθηκε το σοβαρό επεισόδιο, διαθέτει και κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την επίθεση.

Οι δύο δράστες αναζητούνται από την αστυνομία και αναζητούνται και οι λόγοι που έγινε αυτή η επίθεση. Ο πλαστικός χειρουργός νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ, καθώς είχε τραύματα στο πρόσωπο, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι του άνοιξαν το μάτι και τα χτυπήματα είναι σοβαρά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share