Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Καταγγελία 38χρονης για γνωστό πλαστικό χειρουργό: Σοκάρουν οι φωτογραφίες της παραμόρφωσή της - Ζητά με αγωγή 850.000 ευρώ (Video)

Τι δήλωσε στο «Πρωινό» ο δικηγόρος της

19 Ιανουαρίου 2022 12:32
Καταγγελία 38χρονης για γνωστό πλαστικό χειρουργό: Σοκάρουν οι φωτογραφίες της παραμόρφωσή της - Ζητά με αγωγή 850.000 ευρώ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 38χρονη γυναίκα είδε τη ζωή της να καταστρέφεται, σύμφωνα με την ίδια, μετά από πλαστική επέμβαση που αλλοίωσε το πρόσωπό της. Σήμερα ζητάει 850.000 ευρώ από τον γνωστό πλαστικό χειρούργο που φέρεται να την έφερε σε αυτή την κατάσταση.

Το «Πρωινό» πρόβαλε φωτογραφίες από το πώς έγινε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες προκαλούν αποτροπιασμό. Η 38χρονη αεροσυνοδός προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον άνθρωπο που πλήρωσε για να της κάνει τις επεμβάσεις, δεν έβγαινε στο τηλέφωνο και όταν τελικά τον βρήκε της πρότεινε να το λήξουν με το να της δώσει 5.000 ευρώ.

Στο Πρωινό μίλησε και ο δικηγόρος της 38χρονης Γιώργος Κατσαρίδης: «Δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη. Η κοπέλα έχει μόνιμη βλάβη και ουλές που δεν θα επανέλθουν ποτέ. Στο παρά πέντε έσωσε το δεξί της μάτι, γιατί το απόστημα από τα χείλη πήγε να της κάνει ζημιά.

Εκτός από το θέμα το εμφανισιακό που έχει τις παραμορφωτικές ουλές, η γυναίκα δεν μπορεί να πιει με καλαμάκι, όταν μιλάει εκτοξεύονται σταγονίδια. Έπεσε σε κατάθλιψη, παρακολουθείται από ψυχίατρο και παραλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share