Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

28χρονη αεροσυνοδός καταθέτει αγωγή-μαμούθ σε πασίγνωστο πλαστικό χειρουργό - «Είναι παραμορφωμένη, δεν έχει μύτη» (Video)

Καταγγελία «βόμβα»

11 Ιανουαρίου 2022 12:32
28χρονη αεροσυνοδός καταθέτει αγωγή-μαμούθ σε πασίγνωστο πλαστικό χειρουργό - «Είναι παραμορφωμένη, δεν έχει μύτη» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκάλυψη για μια υπόθεση με πρωταγωνιστή διάσημο πλαστικό χειρουργό έκανε το πρωί της Τρίτης στον ΑNT1 και την εκπομπή «Το Πρωϊνό» ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας.

Συγκεκριμένα όπως είπε ο γνωστός νομικός, μια 28χρονη αεροσυνοδός κατέθεσε αγωγή «μαμούθ» σε διάσημο πλαστικό των Αθηνών, που έχει απασχολήσει τα media, για τεράστια ζημιά που έχει υποστεί από τις επεμβάσεις που πραγματοποίησε.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της 28χρονης περιέγραψε την κατάσταση της υγείας της αεροσυνοδού αλλά αναφέρθηκε και στην αγωγή που η εντολέας του κατέθεσε.

Απόστολος Λύτρας: «Πριν από 1 χρόνο πήγε για ρινοπλαστική, δεν έχει πλέον μύτη»

«Ζητάει 1 εκατομμύριο, έχει κάνει πάνω από 5 ταξίδια στο εξωτερικό». Οι περιγραφές για την κατάσταση της νεαρής αεροσυνοδού σοκάρουν «Πριν από 1 χρόνο πήγε για ρινοπλαστική, δεν έχει πλέον μύτη». Μάλιστα, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως χωρίς η ίδια να το ζητήσει «της έβαλε λίπος κάτω από τα μάτια, της έπεσε το ένα μάτι τελείως».

Ενώ, άνθρωποι που εργάστηκαν, μηχανικοί, μαραγκοί, ηλεκτρολόγοι, εργάτες, για τη βίλα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό η οποία βγαίνει στο «σφυρί» είναι απλήρωτοι. Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε στην εκπομπή "Το Πρωινό" πρόκειται για ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share