Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιωάννινα: Μεταφορά υπερποσότητας κάνναβης ''πιάστηκε στα πράσσα''

Στο Ζαγορά τους περίμεναν οι αστυνομικές αρχές

3 Νοεμβρίου 2022 13:41
Ιωάννινα: Μεταφορά υπερποσότητας κάνναβης ''πιάστηκε στα πράσσα''
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόκειται για κύκλωμα - σπείρα που εισάγει και διακινεί ναρκωτικά στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη ομάδα το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11, ήταν εν μέσω μεταφοράς 375 κιλών κάνναβης μέσα σε ένα βανάκι το οποίο όπως φάνηκε, ήταν κλεμμένο εδώ και δύο χρόνια.

Ασταμάτητες επιχειρήσεις για ναρκωτικά έχει ξεκινήσει η ελληνική αστυνομία στην Αττική

Όμως, η μεταφορά "σκόνταψε" στην περιοχή του Ανατολικού Ζαγορίου, όπου είχε οργανωθεί συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι οποίοι αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και έστησαν μπλόκο στο ύποπτο βαν το οποίο οδηγούσε ένας αλλοδαπός.

σακούλες με 374 κιλά κάνναβης μέσα στο σπίτι

Στο εσωτερικό του βρήκαν 85 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 374 κιλών και 850 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό.

Βαλίτσες με ναρκωτικα μέσα στο βανάκι

Λίγα λεπτά αργότερα, εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με Έλληνα οδηγό, ο οποίος ενεργούσε ως προπομπός για την αποφυγή τυχόν ελέγχων και συνελήφθη. Στην κατοχή των δυο δραστών που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, κατασχέθηκαν πέντε κινητά 390 ευρώ και τα δυο οχήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share