Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επιχείρηση ''έφοδος'': Συλλήψεις της Ελληνικής Αστυνομίας για ναρκωτικά στην Αττική

7 οι συλλήψεις μέχρι τώρα και είναι μόνο η αρχή

3 Νοεμβρίου 2022 09:15
Επιχείρηση ''έφοδος'': Συλλήψεις της Ελληνικής Αστυνομίας για ναρκωτικά στην Αττική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελληνικές Αρχές έχουν ξεκινήσει δράσεις για συλλήψεις παραβατών που σχετίζονται με ναρκωτικές και εξαρτησιογόνες ουσίες στην Αττική. Μέχρι στιγμής οι συλλήψεις ανέρχονται στις εφτά ενώ παράλληλα οι επιχειρήσεις αυτές των Αρχών θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.

Μάθετε επίσης για την έφοδο της Αστυνομίας στο Πολυτεχνείο

Συνελήφθη, το βράδυ της Τρίτης στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) 48χρονος για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στον 48χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του 0,7 γραμμ. κοκαΐνης και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης 259,7 γραμμ., ποσότητα κάνναβης 0,9 γραμμ., το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά.

ναρκωτικα-συλληψεις-λεφτα-κανναβης-σφαιρες

Επίσης, στο πλαίσιο δράσεως της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της Τρίτης με συνδρομή Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή των Αχαρνών, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 2 γυναίκες (28 και 48 ετών) και 51χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στην κατοχή τους και σε οικία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης 4,7 γραμμ., ποσότητα κοκαΐνης 1,8 γραμμ., 85 φαρμακευτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 186 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Ακόμα, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης, ειδική δράση-εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και την περαιτέρω αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών.

Κατά τη διάρκεια της επιχειρησιακής δράσης ελέχθησαν 32 άτομα και συνελήφθησαν 2, (56 ετών) και 27χρονος, οι οποίοι κατελήφθησαν να κατέχουν συνολικά 169 φαρμακευτικά δισκία και κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share