Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πατέρας δύο παιδιών ο δημοσιογράφος που μίλησε μαζί της - «Μου είπε αν θέλω να...» (Video)

"Έσπασε" τη σιωπή του για τα μηνύματα που αντάλλαξαν

2 Νοεμβρίου 2022 09:26
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πατέρας δύο παιδιών ο δημοσιογράφος που μίλησε μαζί της - «Μου είπε αν θέλω να...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Ο δημοσιογράφος που φέρεται να μιλούσε μαζί της είναι πατέρας δύο παιδιών. Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, «έσπασε» τη σιωπή του και έδωσε τη δική του εκδοχή. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το "μυστικό" τηλεφώνημα του 53χρονου από τα κρατητήρια.

Ο δημοσιογράφος, που φέρεται να συνομιλούσε με τη 12χρονη, ζει εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα σε νησί. Διατηρεί site με τοπικά νέα, έχει δυο ανήλικα παιδιά, είναι παντρεμένος και σύμφωνα με πληροφορίες δεν γνωρίζει τίποτα ούτε η σύζυγός του, ούτε κανένας από την οικογένειά του.

Όπως είπε, επικοινώνησε με το προφίλ της 12χρονης το καλοκαίρι, όμως δε θυμάται ποιον ακριβώς μήνα, ενώ υποστηρίζει ότι εκείνη του έστειλε πρώτη μήνυμα,

«Μου έστειλε εκείνη μήνυμα. Ηλικία έλεγε 20 ετών, δεν είχε φωτογραφία. Μου έστειλε “γεια τι κάνεις”, της είπα “καλά”. Μου είπε αν θέλω να γνωριστούμε και της απάντησα “γιατι όχι”. Τότε μου έστειλε αν θυμάμαι καλά ότι με ένα δωράκι μπορεί να με γνωρίσει κι εγω τη ρώτησα τι δωράκι. Τότε μου είπε “50 ή 70 ευρώ και να βρεθούμε σε αμάξι στα Σεπόλια”. “Ευχαριστώ πολύ, γεια σας”, της είπα και το έκλεισα», υποστήριξε ο δημοσιογράφος.

Η δεύτερη επικοινωνία του δημοσιογράφου με το προφίλ της 12χρονης

Υπήρξε, όμως, και δεύτερη επικοινωνία, καθώς ο 53χρονος ήταν ιδιαίτερα επίμονος.

«Μου ήρθε πάλι απο εκείνη κι ένα δεύτερο μήνυμα, στο οποίο δεν απάντησα ποτέ. Αισθάνομαι ένα τέρας χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Δεν βγαίνω από το σπίτι. Το έμαθα από τους συναδέλφους που με κάλεσαν. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Δεν θυμόμουν καν την επικοινωνία. Τη θυμήθηκα όταν μου ανέφεραν τα Σεπόλια», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος. Ακόμα, ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανταλλαγή πορνογραφικού υλικού με την ανήλικη.

«Δεν ανταλλάξαμε ούτε φωτογραφίες, ούτε βίντεο. Αν γνώριζα την ηλικία της θα το είχα καταγγειλει. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μου έτυχε εμένα αυτό. Εχθές, μάλιστα μόλις έμαθα ότι είμαι στη λίστα έσβησα και την εφαρμογή. Δε θέλω να την βλέπω καν. Δε θέλω να έχω τίποτα. Είμαι ένα ράκος», κατέληξε.

Ο άνδρας εκτός απο δημοσιογράφος κάνει και δευτερη εργασία στην οποία έρχεται σε επαφή με ανήλικα παιδιά. Όπως είπε, δε θα μιλούσε ποτέ μαζί της εάν ήξερε την πραγματική ηλικία της.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: ««Κάποιες φορές τους... Δεν αντέχω άλλο...» - Αποκαλύψεις σοκ για τον εφιάλτη που ζούσε το "αγγελούδι" (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό στα χέρια των παιδοβιαστών. Παράλληλα, δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος τριών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι καταθέσεις της 12χρονης φέρνουν στο προσκήνιο την φρίκη που έζησε για μήνες καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από τους βιαστές της. Σε μία από τις καταθέσεις το παιδί περιγράφει τον τρόπο που είχε το ίδιο βρει, προκειμένου να προστατευτεί και να γλιτώσει από κάποιους βιαστές.

«Τους κορόιδευα…»

«Κάποιες φορές τους κορόιδευα. Έλεγα να πάω τα λεφτά και καλά στη μητέρα μου ότι τα έχει ανάγκη για να με αφήσει και μετά έφευγα. Μου τα έδινε, έφευγα, αλλά μετά δεν ξαναπήγαινα. Ήταν λίγοι σε αυτούς που το έκανα αυτό, αλλά μετά με αναζητούσαν και πάλι και κλείναμε ραντεβού.

Τη δεύτερη φορά γινόταν η ερωτική πράξη. Όλα τα χρήματα τα κρατούσε ο 53χρονος. Μου έδινε 10 ευρώ μόνο όταν καθάριζα το μαγαζί του», έχει πει σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη.

Η 12χρονη μίλησε και για έναν κύριο που της έδινε χρήματα χωρίς να ζητά ανταλλάγματα, αλλά και αυτά τα έπαιρνε ο 53χρονος.

«Είναι ο κύριος Ι. Δεν είχαμε ποτέ ερωτική επαφή αλλά μου έδινε χρήματα ανά δύο – τρεις μέρες. Δεν τα κρατούσα τα χρήματα, πάλι τα έπαιρνε ο 53χρονος» συνεχίζει στη κατάθεσή της η 12χρονη.

Σε ερώτηση της παιδοψυχολόγου: «Γιατί δεν κρατούσες τα χρήματα από αυτόν αφού δεν είχε να κάνει με ερωτική σχέση;», η 12χρονη απαντά: «Γιατί φοβόμουν. Θα μου έλεγαν οι γονείς μου πού τα βρήκες».

«Δεν αντέχω άλλο…»

Ο Γολγοθάς της ανήλικης φαίνεται και στα μηνύματα που αντάλλασσε με τη μητέρα της.

Μητέρα: Να σου πω κάτι, εεεε. Δεν λες να στείλει κανένα 20;

12χρονη: Μαμά

Μητέρα: Μαμούνια. Ψάχνω να βρω 15 ευρώ για μαύρο, τσιγάρα πιπάκια και δεν βρίσκω.

12χρονη: Ρε μαμά ήρθα εδώ να ηρεμήσω, δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ.»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share