Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Κολωνού: Στη "φόρα" τα προφίλ των τριών συλληφθέντων

Όλα τα στοιχεία στο φως

27 Οκτωβρίου 2022 18:26
Υπόθεση Κολωνού: Στη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος τριών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για τους:

  1. ΚΛΩΘΑΚΗ Ευθύμιο του Ελευθερίου και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα την 20-4-1988 στο Μαρούσι Αττικής
  2. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Αναστάσιο του Ηλία και της Σοφίας, γεννηθέντα την 20-10-1989 στην Αθήνα
  3. ΚΟΝΤΑΡΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Ζωής, γεννηθέντα την 5-11-1986 στον Πειραιά

Σε βάρος των (1) και (2) ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σε βάρος του (3) ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Υπόθεση Κολωνού: Στη 'φόρα' τα προφίλ των τριών συλληφθέντων

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 14:00 ώρα της 27-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έμπορος παιδικών ψυχών και σωμάτων! Χημικό ευνουχισμό των παιδοβιαστών!» - "Καταπέλτης" ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον 53χρονο

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, με αφορμή την υπόθεση της 12χρονης στoν Κολωνό, η οποία έπεσε θύμα βιασμού κατ΄ εξακολούθηση από ενήλικες άνδρες κάτω από την ενορχηστρωμένη δράση 53χρονου που την εξέδιδε αλλά και τη βίαζε ο ίδιος. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τα ανατριχιαστικά μηνύματα που ανακάλυψε ο θείος του παιδιού.

Ο έμπειρος αξιωματικός της ΕΛΑΣ ουσιαστικά, σε μια πρόταση που θα συζητηθεί, ζήτησε από την Πολιτεία να σκεφτεί το ενδεχόμενο του χημικού ευνουχισμού των παιδοβιαστών ενώ παράλληλα έθεσε και μια σειρά από ερωτήματα «φωτιά» σχετικά με την υπόθεση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

«Έμπορος παιδικών ψυχών και σωμάτων!»

«Η κοινωνία μας δέχεται το ένα μετά το άλλο τα σοκ από τα σκληρά εγκλήματα. Υπάρχουν πάρα πολλά ερωτηματικά για την υπόθεση στα Σεπόλια. Ένας άνθρωπος δε γίνεται ξαφνικά στα 53 του παιδόφιλος. Δε γίνεται ξαφνικά βιαστής και δε γίνεται έμπορος παιδικών ψυχών και παιδικών σωμάτων. Άρα εδώ η δουλειά γίνεται από πολλά χρόνια πριν.

Το πρώτο ερώτημα, που θα θέσω εγώ, με καλή διάθεση, αφορά την ίδια τη μάνα του παιδιού. Ακούσαμε προηγουμένως ότι το παιδί είχε δυο κινητά. Αυτή η μάνα όσα παιδιά και να έχει, έχει την επιμέλεια αυτών των παιδιών. Δεν αναρωτήθηκε ποτέ γιατί ένα παιδάκι 12 ετών έχει δυο κινητά; Ποιος αγόρασε αυτά τα κινητά; Έψαξε ποτέ αυτά τα δυο κινητά τηλέφωνα; Είναι ένα ερώτημα.

Θα μου πείτε, έχει ευθύνη; Έχει ευθύνη για τον μη έλεγχο στο παιδί της. Το δεύτερο ερώτημα που τίθεται από εμένα είναι για τη σύζυγο του κυρίου. Αυτή η σύζυγος, παντρεμένη με ένα παιδί, δεν κατάλαβε ποτέ ότι κάτι δεν πάει σεξουαλικά καλά με τον σύζυγό της.

Εκτός και αν δεν κοιμόταν μαζί και δεν ήταν μαζί. Είναι και αυτό ένα ερώτημα. Το τρίτο ερώτημα: Υπάρχουν και άλλα παιδάκια; Είμαι απόλυτα βέβαιος, απόλυτα σίγουρος πως υπάρχουν και άλλα παιδιά» είπε αρχικά ο κ. Κατερινόπουλος και πρόσθεσε:

«Χημικό ευνουχισμό των παιδοβιαστών!»

«Τώρα για τα 14-15 άτομα τα οποία εντός των ημερών θα παρελάσουν από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και από τον Εισαγγελέα Ανηλίκων, είμαι βέβαιος διότι τα πειστήρια που υπάρχουν μέσα στους υπολογιστές, και μέσα στα υπόλοιπα ηλεκτρονικά μέσα δε διαγράφονται.

Δεν μπορεί κανείς να τα διαψεύσει. Θα ακολουθήσουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Εδώ, όμως, δυστυχώς, η εκτίμησή μου είναι ότι δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός πολύ φοβάμαι ότι υπήρχε ένα ολόκληρο κύκλωμα πίσω από αυτόν. Η αστυνομία έχει πολλή δουλειά. Αυτό το έγκλημα όπως εξελίσσεται θα τραβήξει πολύ καιρό.

Εύχομαι να βρεθεί άκρη και να δοθούν απαντήσεις. Θα χάσουν πολλοί των ύπνο τους. Γιατί ο κύριος αυτός φωτογραφιζόταν με άτομα υψηλού status – δε λέω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι παιδόφιλοι – ήθελε να εξασφαλίσει άλλοθι αλλά και πελατεία διεστραμμένων ανθρώπων που θέλουν να βρίσκονται με παιδάκια μέσα από αυτούς τους κύκλους.

Και, κάποια στιγμή, εδώ, γιατί να το κρύψουμε, μήπως ήρθε η ώρα οι παιδόφιλοι – αφού είδαμε ότι δεν θεραπεύονται – να τελειώνει η σεξουαλική τους ικανότητα με κάποιο χημικό μέσο; Ακραίο θα πει κανείς; Ας το δουν οι επιστήμονες και οι νομοθετούντες σε αυτή τη χώρα. Να τελειώνουμε».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share