Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Λαμία: Πιτ μπουλ δάγκωσε αστυνομικό κατά την «έφοδο» για τα ναρκωτικά

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν καιρό τη δράση της σπείρας

1 Νοεμβρίου 2022 16:16
Σοκ στη Λαμία: Πιτ μπουλ δάγκωσε αστυνομικό κατά την «έφοδο» για τα ναρκωτικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός έγινε το πρωί της Τρίτης (01/11) στη Λαμία κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας παρακολουθούσαν αρκετό καιρό τη δράση της συγκεκριμένης σπείρας.

Δείτε επίσης: Λαγονήσι: «Εάν δεν ήμουν εκεί, θα το έτρωγε το παιδάκι», είπε ο άνδρας που έσωσε τον 13χρονο από επίθεση σκύλου

Στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, εκτός από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας πήραν μέρος τρεις ομάδας των ΕΚΑΜ που ήρθαν από Αθήνα, η ΟΠΚΕ, τα ΜΑΤ και άλλοι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Η επίθεση του πιτμπουλ

Οι αστυνομικοί έκαναν «ντου» ταυτόχρονα σε τρία σπίτια. Το ένα σπιτι ήταν στα Ρεβένια Λαμίας και τα άλλα δυο στη νότια πλευρά της πόλης. Μάλιστα στο σπιτι στα Ρεβένια υπήρχε υψηλή περίφραξη και μέσα στην αυλή τα μέλη της σπείρας είχαν σκυλιά, ώστε αν πλησιάζει κανείς να τον κρατούν μακριά και να προλαβαίνουν να «ξεφορτώνονται» τα ναρκωτικά που μπορεί να είχαν στην κατοχή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν και κάμερες για να βλέπουν εάν ήταν πελάτης ή καποιος απρόσκλητος επισκέπτης.

Όταν το πρωί έγινε η «έφοδος» των αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το ένα από τα σκυλιά, ένα πιτ μπουλ, επιτέθηκε και δάγκωσε έναν αστυνομικό των ΕΚΑΜ στην αυλή.

Σοκ στη Λαμία: Πιτ μπουλ δάγκωσε αστυνομικό κατά την «έφοδο» για τα ναρκωτικά
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Συλλήψεις και ηρωίνη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί έκαναν έξι συλλήψεις. Πιο συγκεκριμενα πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 58, 52, 34 ετών, δύο γυναίκες 54 και 45 ετών, και έναν ανήλικο 15 ετών. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 100 γραμμάρια ηρωίνης και άλλες ψυχότροπες ουσίες οι οποίες εξετάζονται. Κατασχέθηκαν επίσης τρία ΙΧ, ένα ΙΧΦ και ένα μηχανάκι. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 κινητά τηλέφωνα, δύο τσεκούρια, τέσσερα μαχαίρια και ένα γκλοπ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Λαμίας με τις κατηγορίες της Εγκληματικής Οργάνωσης, καθώς επίσης και για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share